difox-outdoor-headband-headphones-981-000599-1.jpg Laajenna

Logitech G933 Kaksikanavainen Päälakipanta Musta headsetti

Logitech Logitech

981-000599

Uusi

PC/Pelaaminen Dolby Surround 7.1 Kaksikanavainen Päälakipanta Musta

Tiedot

Toimitusaika: 3-7 päivää

175,50 €

sis. alv
141,53 € Alv 0%.
8,72 €/kk (24kk) *    Lue lisää

Ostamalla tämän tuotteen voit kerätä jopa 35 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissasi on yhteensä 35 pistettä, jotka voidaan muuntaa alennuskupongiksi 1,75 €.

YLIVOIMAISTA SUORITUSKYKYÄ PRO-G™ -ÄÄNIOHJAIMILLA


Ennenkokematon äänenlaatu


Edistyksellisistä Pro-G™-ääniohjaimista on tehty patenttihakemus. Niiden valmistuksessa on käytetty hybridiverkkomateriaaleja, ja ne lunastavat pelaamisen ystävien korkeat odotukset loistavalla suorituskyvyllään. Pro-G-ääniohjaimet takaavat puhtaat ja tarkat korkeat äänet sekä syvän ja täyteläisen bassoäänen, ja niinpä voit nauttia sekä lempimusiikistasi että laajoista pelisoundtrackeistä täysin siemauksin. Juuri tätä näiltä ensiluokkaisilta kuulokkeilta voi odottaakin. Koe upea 7.1 Dolby® Surround Sound -tilaääni, joka saa pelin tuntumaan todenmukaisemmalta. Kuulet selkeästi erityiskykyjä koskevat vihjeet sekä sen, kun viholliset hiipivät lähelläsi.

YHTEENSOPIVA USEIDEN ALUSTOJEN KANSSA


Yksi kuulokemikrofoni kaikille pelialustoille


G933 Artemis Spectrum toimii tietokoneiden, mobiililaitteiden, kotiteatterilaitteiden ja pelikonsolien kanssa, mukaan lukien PS4™ and Xbox One™. Niinpä voitkin käyttää monipuolista G933 Artemis Spectrum -kuulokemikrofonia pelitietokoneen lisäksi pelikonsoleissa ja mobiililaitteissa. Voit myös yhdistää kotiteatterisi USB-yhteyden kautta virtansa saavaan langattomaan miksaussovittimeen ja nauttia TV-ohjelmista, musiikista ja elokuvista langattomasti muita häiritsemättä.

MUKAUTETTAVAT RGB-VALAISIMET JA -KUORET


Mukauta tyylisi


G933 Artemis Spectrum -kuulokemikrofonissa on kaksi mukautettavaa valo-osaa: valonauha ja logo. Molemmille osille voidaan ohjelmoida erilaiset tai synkronoidut värit tai tehosteet. Säädettävän RGB-valaistuksen ansiosta voit valita jopa 16,8 miljoonasta väristä. Logitech Gaming Software -ohjelmistolla määrität ympäristöllesi hohtavan kuvion tai värin. Lisäksi voit korostaa tyyliäsi entisestään taustavalaistuilla ja mukautettavilla kuorilla.

2,4GHZ:N LANGATON YHTEYS


Pelaa langallisen tai langattoman yhteyden avulla


Voit pelata G933 Artemis Spectrum Wireless Gaming Headset -kuulokemikrofonilla sekä langattoman että langallisen yhteyden avulla. Pääsetkin nauttimaan molempien maailmojen parhaista puolista. Voit pelata 2,4 Ghz:n viiveettömällä langattomalla yhteydellä ilman valaistusta jopa 12 tuntia latausta kohti tai 8 tuntia oletusvalaistuksella. Kuulokemikrofonissa on myös 3,5 mm:n analoginen sisääntulo. Niinpä voit myös pelata langallisella yhteydellä, eikä sinun tarvitse käyttää akkuvirtaa.

OHJELMOITAVAT G-NÄPPÄIMET


Komennot ja hallinta sormenpäidesi ulottuvissa


Määritä mukautettuja komentoja kolmelle ohjelmoitavalle G-näppäimelle Logitech Gaming Software -ohjelmiston avulla ja nauti saumattomasta peli- ja mediakokemuksesta. Mukautetuilla komennoilla voit hallita ääniprofiileja, siirtyä seuraavaan kappaleeseen, aktivoida puhepainikepikaviestinnän, käyttää pikakomentoyhdistelmiä pelatessasi jne.

MUKAUTETUT ÄÄNIPROFIILIT


Mukautettu sinua varten


Ohjelmoi taajuuskorjain Logitech Gaming Software -ohjelmistolla ja esimääritä ääniasetukset musiikin kuuntelua, pelien pelaamista ja elokuvien katselua varten. Mukauta ääniasetukset ja luo omat ääniprofiilit jokaiselle pelillesi. Nauti musiikista, peleistä ja elokuvista mieleiselläsi tavalla.

MONILÄHTEINEN ÄÄNEN MIKSAUSTOIMINTO


Äänisisältöä jopa kolmesta eri laitteesta


Ei enää keskeytyneitä pelejä saapuvien puheluiden vuoksi. Voit vastata puheluun ilman, että sinun tarvitsee keskeyttää peli tai suunnata katseesi muualle. USB-miksaussovittimella voit lisätä jopa kaksi ylimääräistä laitetta. Lisälaitteista tuleva ääni miksataan tietokoneen äänen kanssa.

USB-YHTEYDEN KAUTTA VIRTANSA SAAVA MIKSAUSSOVITIN


Käytä langallisia laitteita langattomasti


Voit käyttää analogisia äänilaitteita langattomasti yhdistämällä analogisella sisääntulolla varustetun langattoman miksaussovittimen virroitettuun USB-porttiin. Kun liität USB-miksaussovittimen virroitettuun USB-porttiin, se lähettää miksattua ääntä USB-sisääntulon ja 3,5 mm:n liitännän kautta kuulokemikrofoniin. Miksattu ääni lähetetään kuulokemikrofoniin myös USB-liitännöissä, jotka eivät tue USB-ääntä.

KRISTALLINKIRKASTA VIESTINTÄÄ


Taitettava, melua suodattava mikrofoni


Melua suodattava tehokas varsimikrofoni takaa, että äänesi kuuluu selkeästi. Varressa on merkkivalo, joten tiedät, milloin mikrofoni on mykistettynä. Kun melua suodattava varsimikrofoni ei ole käytössä, se voidaan taittaa ja sujauttaa takaisin kuulokkeisiin. Mikrofoni onkin melkein huomaamaton. Matkavalmiin G933-kuulokemikrofonin mukana tulevat mobiilikaapeli ja toissijainen johtomikrofoni mobiililaitteille. Voit käyttää niitä, kun et halua varsimikrofonia lähelle kasvojasi.

PITKÄAIKAISTA KÄYTTÖMUKAVUUTTA


Kevyet ja hengittävät materiaalit


G933 Artemis Spectrum on suunniteltu pitkiä pelisessioita ajatellen. Korvakupit ja panta on päällystetty pehmeistä ja hengittävistä urheiluvälineissä käytettävistä verkkomateriaaleista. Tässäpä ensiluokkaista käyttömukavuutta. G933 Artemis Spectrum -kuulokemikrofonin korvan ympäröivät korvakupit sopivat melkein jokaiselle, eivätkä ne paina pehmytkudosta. Lisäksi voit irrottaa korvakupit kuulokemikrofonista ja pestä ne.

Järjestelmävaatimukset
Windows käyttöjärjestelmätukiWindows 10,Windows 10 Education,Windows 10 Education x64,Windows 10 Enterprise,Windows 10 Enterprise x64,Windows 10 Home,Windows 10 Home x64,Windows 10 Pro,Windows 10 Pro x64,Windows 7 Enterprise,Windows 7 Enterprise x64,Windows 7 Home Basic
Liitettävyys
YhteysteknologiaLangallinen & langaton
3,5 mm liitinKyllä
2,5 mm liitinEi
2 x 3,5 mm liittimetEi
USB-liitäntäKyllä
BluetoothEi
RF-liitettävyysKyllä
Taajuusalue2.4
Langaton alue15 m
Pakkaustiedot
PakkaustyyppiLaatikko
KäyttöopasKyllä
Sisältää johdotÄäni (3.5mm), USB
Pakkauksen tilavuus4767 cm ³
Pakkauksen leveys95 mm
Pakkauksen syvyys224 mm
Pakkauksen korkeus224 mm
Paino pakattuna825 g
Mikrofoni
MelunvaimennusKyllä
Mikrofonin taajuus100 - 20000 Hz
Mikrofonin suuntatyyppiKardioidi
Kuulokkeet
KorvakytkentäCircumaural
Kuulokkeiden taajuus20 - 20000 Hz
Impedanssi39 Ω
Kuulokkeiden herkkyys107 dB
Ajuriyksikkö4 cm
Akku
Käyttöaika akkuvirralla12 h
Ladattava akkuKyllä
Suunnittelu
Kuulokkeiden tyyppiKaksikanavainen
KäyttötapaPäälakipanta
Tuotteen väriMusta
TaustavaloKyllä
Suorituskyky
TarkoitusPC/Pelaaminen
Dolby-teknologiaDolby Surround 7.1
Logistiikkatiedot
Määrä per kontti (20ft)4896 kpl
Määrä per kontti (40ft)10152 kpl
Määrä per kontti (40ft, HC)11280 kpl
Tuotteita lavalla224 kpl
Tukkupakkauksen leveys23,6 cm
Tuotepakkauksen pituus40,5 cm
Tukkupakkauksen korkeus24,8 cm
Tuotepakkauksen paino4,16 kg
Tuotepakkauksen tilavuus23700 cm ³
Tuotepakkauksen GTIN (EAN/UPC)50992060591718
Hyväksy Käytämme sivustoillamme evästeitä parhaan käyttö- ja ostoskokemuksen saavuttamiseksi. Asioimalla sivuillamme hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja