Lexmark 12A5845 värikasetti Alkuperäinen Musta 1 kpl Laajenna

Lexmark 12A5845 Laser cartridge 25000sivua Musta laserväri

Lexmark Lexmark

12A5845

Uusi

Laser cartridge 25000 sivua Musta 1 kpl

Tiedot

TOIMITUSAIKA: 5-10 arkipäivää
Verkkokauppa1 kpl
Hämeenlinna
Toimituskulut 0 € Helsingin ja Hämeenlinnan toimipisteisiin.

51,70 €

sis. alv
41,69 € Alv 0%.

Ostamalla tämän tuotteen voit kerätä jopa 10 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissasi on yhteensä 10 pistettä, jotka voidaan muuntaa alennuskupongiksi 0,50 €.

$nbsp;

Kasetti ei ole yhteensopiva aiempien Optra-tulostimien kanssaLexmark on valmistanut Optra T -laservärikasetin olennaiseksi osaksi lasertulostimien Optra T -perhettä. Kasetit on suunniteltu ja valmistettu vastaamaan Optra T -lasertulostimien ainutlaatuisia vaatimuksia. Kasetit tuottavat yhtenäistä erinomaista laatua koko ilmoitetun käyttöikänsä ajan mukaanlukien 1200dpi-tulostustarkkuutta pehmeällä harmaasävyllä, jopa 35 sivua minuutissa -tulostusnopeutta, erittäin luotettavaa kaksipuolista tulostusta sekä kykyä tulostaa useille eri tulostusmateriaaleille kuten kserografiselle paperille, korteille, kalvoille ja tarroille. Edistyneen suunnittelun ansiosta siirtoyksikön harjoja ei enää tarvita peruslaitteissa käytettävissä Optra T -värikaseteissa. Tarratulostussovellukset vaativat öljyttyjä siirtoyksikön harjoja. Värikasettien muotoilu takaa kasettien helpon ja puhtaan asentamisen ja poiston.

YhteensopivuusOptra T -värikasettia voi käyttää vain Optra T -perheen tulostimille. Sitä ei voi käyttää aiempien Lexmarkin sukupolvien tulostimien kanssa. Nykyisiä värikasetteja, mukaanlukien Optra S ja Optra Se -värikasetteja ei voi käyttää Optra T -tulostimissa teknisten yhteensopimattomuuksien takia. Tulostus Optra T -lasertulostimilla on edullista suuren kapasiteetin ja kilpailukykyisen hinnan ansiosta. Kun tähän lisätään Lexmarkin palautusvärikasetin etukäteisalennus, yksittäiskasettiratkaisun säästö ja 25 000 sivun johtava riittoisuus, Optra T -laservärikasetit tarjoavat alansa edullisemman tulostusratkaisun kokonaiskustannuksen.

Lexmarkin palautusvärikasetitLexmarkin palautusvärikasetit ovat edullisempia verrattuna tavallisiin värikasetteihin, kun käyttäjä sitoutuu käyttämään kasettia vain kerran ja palauttamaan kasetin ainoastaan Lexmarkille uudelleenkäyttöä varten tai kierrätettäväksi. Saatavilla on myös tavallisia värikasetteja, joihin ei kuulu mitään sopimusta. Myös tavalliset värikasetit ovat kierrätettäviä Lexmarkin värikasettien keräysohjelman kautta veloituksetta.

Lexmarkin värikasettien keräysohjelmaLexmarkin värikasettien keräysohjelmassa värikasetteja kerätään monella eri tavalla, ja yhteistyötä tehdään maailmanlaajuisesti. Keräysohjelma on aina ilmainen laitteen käyttäjälle ja suunniteltu helppokäyttöiseksi. Web-sivulta löytyy maakohtaiset ohjeet ja postipalautustarrat. Tyhjiä värikasetteja voi myös palauttaa Lexmarkin valtuuttamille jälleenmyyjille. Lexmarkin värikasettien keräysohjelma korvaa Operation ReSource(SM) -keräysohjelman. Viimeisen kahdentoista vuoden aikana Lexmark on kierrättänyt tai uudelleenkäyttänyt miljoonia laservärikasetteja, kun tarvikkeiden käyttöä ja jätteen tuottoa on vähennetty huomattavasti.

Paino ja mitat
Paino pakattuna2,6 kg
Muut ominaisuudet
Pakkauksen koko400 x 162 x 300 mm
Tuotteen väriMusta
Kuormalavan kappalekoko72 kpl
Ominaisuudet
MalliOriginal
Tulostuskasettien väri(t)Musta
YhteensopivuusOptra T610 (20T1038) Optra T610n (20T1088) Optra T614 (20T3238) Optra T614nl (20T3278) Optra T614n (20T3318) Optra T616 (20T4038) Optra T616n (20T4088) Optra T612 (20T2038)
Black toner page yield25000 sivua
Tekniset tiedot ja kuvat tarjoaa kolmas osapuoli. Emme vastaa virheellisistä tiedoista.
Hyväksy Käytämme sivustoillamme evästeitä parhaan käyttö- ja ostoskokemuksen saavuttamiseksi. Asioimalla sivuillamme hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja