HP 312A Alkuperäinen Musta 1 kpl Laajenna

HP 312A Laser cartridge 2400sivua Musta

Hewlett Packard Hewlett Packard

CF380A

Uusi

Laser cartridge 2400 sivua Musta 1 kpl

Tiedot

CP
Toimitusaika: Heti varastosta

107,00 €

sis. alv
86,29 € Alv 0%.
5,31 €/kk (24kk) *    Lue lisää

Ostamalla tämän tuotteen voit kerätä jopa 21 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissasi on yhteensä 21 pistettä, jotka voidaan muuntaa alennuskupongiksi 1,05 €.

$nbsp;
HP 312 LaserJet -tulostustarvikkeiden avulla tuotat ammattimaiset asiakirjat ja markkinointimateriaalit. Pidä tuottavuutesi korkeana kotona tai toimistossa välttämällä ajan ja tarvikkeiden haaskausta. Nämä alkuperäiset HP LaserJet -värikasetit on suunniteltu monitoimitulostintasi varten.

Alkuperäisiä HP-värikasetteja käyttäessäsi saat laatua kerta kerran jälkeen. Vältä uudelleentulostukset, materiaalien haaskaus ja viiveet, joita muut kuin alkuperäiset kasetit saattavat aiheuttaa.

Auta pitämään liiketoimintasi liikkeessä. Voit luottaa siihen, että alkuperäiset HP-värikasetit tuottavat yhtenäistä ja häiriötöntä tulostusta, joka auttaa pitämään kulut kurissa ja sinut tehtävien tasalla.

Älä tuhlaa aikaa. Vaihda HP:n alkuperäiset väriainekasetit muutamassa sekunnissa ja palaa tulostukseen. Kasetit on suunniteltu erityisesti HP LaserJet -monitoimitulostimille helppoa ja nopeaa asentamista silmällä pitäen. HP SureSupplyn[1] avulla hankit tulostustarvikkeita aiempaa helpommin.

Säästä resursseja. Kierrätä alkuperäiset HP-värikasettisi. Se on helppoa ja ilmaista HP Planet Partners -ohjelman kautta yli 50 maassa ja alueella maailmassa[2].

Paino ja mitat
Tuotteen leveys385 mm
Tuotteen syvyys109 mm
Tuotteen korkeus125 mm
Paino720 g
Pakkauksen leveys385 mm
Pakkauksen syvyys109 mm
Pakkauksen korkeus125 mm
Paino pakattuna900 g
Ympäristöolosuhteet
Käyttölämpötila15 - 25 °C
Suhteellinen kosteusalue20 - 80%
Varastointilämpötila-20 - 40 °C
Säilytysympäristön kosteus10 - 90%
Ominaisuudet
MalliOriginal
Tulostuskasettien väri(t)Musta
Tuotemerkin yhteensopivuusHP
TulostustekniikkaLasertulostus
YhteensopivuusHP Color LaserJet Pro M476
Black toner page yield2280 sivua
Mustepatruunan tyyppiStandard Yield
OEM-koodiCF380A

Videos

Disclaimer

[1]Ohjelman saatavuus vaihtelee alueittain. HP Planet Partners -ohjelman ansiosta alkuperäisiä HP-kasetteja voi nykyisin palauttaa ja kierrättää yli 50 maassa/alueella Aasiassa, Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Saat lisätietoja osoitteesta www.hp.com/recycle.
[2]Keskimääräinen väririittoisuus (syaani/magenta/keltainen) ja mustan ilmoitettu riittoisuus perustuvat ISO/IEC 19798 -testaukseen ja jatkuvaan tulostukseen. Todellinen riittoisuus vaihtelee huomattavasti tulostettavien kuvien ja muiden tekijöiden mukaan. Lisätietoja on osoitteessa www.hp.com/go/learnaboutsupplies.
Hyväksy Käytämme sivustoillamme evästeitä parhaan käyttö- ja ostoskokemuksen saavuttamiseksi. Asioimalla sivuillamme hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja