HP 312X Alkuperäinen Musta 1 kpl Laajenna

HP 312X Laserväriaine 4400sivua Musta

Hewlett Packard Hewlett Packard

CF380X

Uusi

Laserväriaine 4400 sivua Musta 1 kpl

Tiedot

CP
Toimitusaika: Heti varastosta

133,99 €

sis. alv
108,06 € Alv 0%.
6,66 €/kk (24kk) *    Lue lisää

Ostamalla tämän tuotteen voit kerätä jopa 26 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissasi on yhteensä 26 pistettä, jotka voidaan muuntaa alennuskupongiksi 1,30 €.

$nbsp;
HP 312 LaserJet -tulostustarvikkeiden avulla tuotat ammattimaiset asiakirjat ja markkinointimateriaalit. Pidä tuottavuutesi korkeana kotona tai toimistossa välttämällä ajan ja tarvikkeiden haaskausta. Nämä alkuperäiset HP LaserJet -värikasetit on suunniteltu monitoimitulostintasi varten.

Alkuperäisiä HP-värikasetteja käyttäessäsi saat laatua kerta kerran jälkeen. Vältä uudelleentulostukset, materiaalien haaskaus ja viiveet, joita muut kuin alkuperäiset kasetit saattavat aiheuttaa.

Auta pitämään liiketoimintasi liikkeessä. Voit luottaa siihen, että alkuperäiset HP-värikasetit tuottavat yhtenäistä ja häiriötöntä tulostusta, joka auttaa pitämään kulut kurissa ja sinut tehtävien tasalla.

Älä tuhlaa aikaa. Vaihda HP:n alkuperäiset väriainekasetit muutamassa sekunnissa ja palaa tulostukseen. Kasetit on suunniteltu erityisesti HP LaserJet -monitoimitulostimille helppoa ja nopeaa asentamista silmällä pitäen. HP SureSupplyn[1] avulla hankit tulostustarvikkeita aiempaa helpommin.

Säästä resursseja. Kierrätä alkuperäiset HP-värikasettisi. Se on helppoa ja ilmaista HP Planet Partners -ohjelman kautta yli 50 maassa ja alueella maailmassa[2].

Paino ja mitat
Tuotteen leveys385 mm
Tuotteen syvyys109 mm
Tuotteen korkeus125 mm
Paino720 g
Pakkauksen leveys385 mm
Pakkauksen syvyys109 mm
Pakkauksen korkeus125 mm
Paino pakattuna900 g
Ympäristöolosuhteet
Käyttölämpötila15 - 25 °C
Suhteellinen kosteusalue20 - 80%
Varastointilämpötila-20 - 40 °C
Säilytysympäristön kosteus10 - 90%
Ominaisuudet
MalliOriginal
Tulostuskasettien väri(t)Musta
Tuotemerkin yhteensopivuusHP
TulostustekniikkaLasertulostus
YhteensopivuusHP Color LaserJet Pro M476
Black toner page yield4400 sivua
Mustepatruunan tyyppiHigh (XL) Yield
OEM-koodiCF380X

Videos

Disclaimer

[1]Ohjelman saatavuus vaihtelee alueittain. HP Planet Partners -ohjelman ansiosta alkuperäisiä HP-kasetteja voi nykyisin palauttaa ja kierrättää yli 50 maassa/alueella Aasiassa, Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Saat lisätietoja osoitteesta www.hp.com/recycle.
[2]Keskimääräinen väririittoisuus (syaani/magenta/keltainen) ja mustan ilmoitettu riittoisuus perustuvat ISO/IEC 19798 -testaukseen ja jatkuvaan tulostukseen. Todellinen riittoisuus vaihtelee huomattavasti tulostettavien kuvien ja muiden tekijöiden mukaan. Lisätietoja on osoitteessa www.hp.com/go/learnaboutsupplies.
[5] Perustuu kasettien riittoisuuteen verrattaessa HP 312A -kasettia alkuperäisiin HP 312X -värikasetteihin. Saat lisätietoja osoitteesta www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Hyväksy Käytämme sivustoillamme evästeitä parhaan käyttö- ja ostoskokemuksen saavuttamiseksi. Asioimalla sivuillamme hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja