ZMorph 2.0S BLACK 3D DUALPrinter, Laajenna

ZMorph 2.0S BLACK 3D DUALPrinter,

ZMorph ZMorph

ZMORPH-2_0S-BLACK-DUALPRINTER

Uusi

Toimitusaika: 2-7 arkipäivää

2 175,00 €

sis. alv
1 754,03 € Alv 0%.
108,02 €/kk (24kk) *    Lue lisää

Pyydä päivitetty tarjous ja toimitusaika

Ostamalla tämän tuotteen voit kerätä jopa 435 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissasi on yhteensä 435 pistettä, jotka voidaan muuntaa alennuskupongiksi 21,75 €.

$nbsp;
Tulostimella on 12 kuukauden takuu suuttimelle, tulostuspedille ja elektroniikalle Valmiiksi koottu laite Vaihdettavat Extruderit takaavat tulostimen monipuolisuuden Standardi materiaalit: ABS ja PLA, lisäksi voit tulostaa myös nylonille Taikinaextruderilla voit tulostaa erilaisia ruoka-aineita, myös suklaata Saat kytkettyä tulostimen osaksi CNC-konetta jyrsintä-ja kaiverrustyökalulla Tulostusvalmis alle 5 minuutissa!   ZMorph 2.0S BLACK Dualprinter Uudistettu ulkonäkö tulostimessa joka on enemmän kuin 3D-tulostin!

Koneen ostajalle kaksi rullaa tulostusmateriaalia kaupan päälle! ZMorph merkitsee ainutlaatuisuutta vaihdettavilla, räätälöidyillä työstöpäillään. Kun tahdot 3D-tulostimen, jolla pystyy tuottamaan ainulaatuisia tulosteita niin muovista kuin suklaastakin, on valintasi ZMorph 2.0S.

Monipuoliset tulostusmahdollisuudet Uudessa 2.0S -mallissa on uudet ja parannetut Z-akselit, jotka tuovat tulostukseen lisää tarkkuutta. ZMorph:ssa on setti vaihdettavia tulostuspäitä, joiden avulla voit tulostaa erilaisilla materiaaleilla. Normaali tulostuspää mahdollistaa laajalti saatavilla olevien muovien, kuten ABS:n ja PLA:n tulostamisen. Ruoka-aineiden, kuten suklaan, tulostaminen onnistuu puolestaan taikinatulostuspäällä. Vaihtoehtoisesti voit myös kaivertaa, laserleikata ja jyrsiä 5-akselisella jyrsimellä.

Mikäli haluat keraamisia tulosteita, erityisellä ZMorph Ekstruuderilla tämäkin on mahdollista. Tulostimeen voi liittää minkätahansa dSLR-kameran lisävarusteena saatavan laukaisimen avulla, jolloin saat kuvia tulostuksestasi haluamallasi aikavälillä. Laite on valmiiksi koottu, testattu ja toimintakunnossa.

Laitteesi valmistetaan/toimitus kootaan tilauksen mukaan. Pakkaus sisältää: -ZMorph 3D -tulostin, tulostimessa on irrotettavat muoviset tupla suuttimet, jotka tukevat 1,75mm filamenttia (joko PLA tai ABS) - Tuki kelalle Lisäksi laitteen mukana toimitetaan työkalupakki jossa on seuraavasti työkaluja; Pora, jolla saadaan suutin auki Kuusikulma-avainsetti 1mm, 2mm, 3mm. Virtajohto, USBjohto ja verkkojohto. microSD adapteri. 10m lenkkiavain Erikoisavain Lasta Näiden lisäksi mukana tulee 100 ml kiinnitysneste, jolla saat materiaalin kiinnittymään paremmin tulostusalustaan.

Laitteessa on 12 kuukauden takuu suuttimelle, tulostuspedille ja elektroniikalle.

Tekniset tiedot: Rakenne: Alumiinia 3 mm ja 6 mm (tarkka ja erittäin jäykkä runko), muut osat on valmistettu 3 mm:n läpikuultavasta polykarbonaatista ja ABS:stä Työskentely alue: 250 x 235 x 165 mm (max. 300 x 235 x 165 mm käyttäen erikois pöytää) Materiaalit: ABS, PLA, nylon (Taulman tai muu lähde), keramiikka, kakkutaikina ja suklaa, metalli kaiverrus.
Suutin tyyppi: Vaihdettava pää, jonka halkaisija on 0,4 mm:n. Mahdollisuus ostaa vaihtoehtoisia suuttimia joissa reikä on 0,3 mm tai 0,5 mm Tuetut Filamentit halkaisijaltaan: 3mm ja 1.75 mm Suurin nopeus paikalta liikkuvuuteen: 500 mm/s Suositeltava nopeus tulostukseen ABS:llä kerroksen paksuuden ollessa 0,3 mm: 60-150 mm/s, riippuen halutusta tulostuslaadusta. Suuremmat nopeudet on mahdollista, kun tulostetaan matalia kerroksia. Lisäksi nopeampaan tulokseen päästään kun käytetään PLA:ta. Suositeltava kiihtyvyys: 2500 mm/s^2 Matalin korkeus kerroksissa: 0,1 mm (ABS), 0,05 - 0,025 mm (PLA) Lämmitetyn tason muoto: 5 mm karkaistu lasi, Kapton kuumennusmatto 175W, käyttölämpötila: 60-140 asteessa Suulakkeiden vaihto: 3 mm muovisuulake, 1,75 mm muovisuulake, kakkutaikina ja suklaata suulake, keramiikka suulake, jyrsin kiinnitys (joka muuntaa koneen CNC-jyrsijä), laserleikkuri (käynnissä), kameran ohjain

Yhteydet: USB ja LAN (voidaan käyttää WiFi kommunikointiin). Itsenäinen tulostus tuettu paneelin kautta + sisäinen SD muistikortti. Elektroniikka: Sunbeam 2.0 LPC1769 ARM-prosessori, joka on varustettu 5 ajurin askelmoottoreilla - 3 XYZ akselin, 2 multi-kärjen (myös tupla-suulakepuristimella). Kontrollointi Smoothiewaren kautta(http://smoothieware.org/). Navigaatio: LCD näyttöpaneeli, mukautetulla valikolla ja grafiikalla Laiteohjelmistot: Voxelizer, Smoothieware Mitat ja paino: 530 x 555 x 480 mm, 25kg Lisätietoja: Valmistajan kotisivut Suomenkielinen käyttöohje: täältä

Tekniset tiedot ja kuvat tarjoaa kolmas osapuoli. Emme vastaa virheellisistä tiedoista.
Hyväksy Käytämme sivustoillamme evästeitä parhaan käyttö- ja ostoskokemuksen saavuttamiseksi. Asioimalla sivuillamme hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja