Zortrax M200 3D-tulostin Laajenna

Zortrax M200 3D-tulostin

Zortrax Zortrax

ZORTRAX-M200

Uusi

Zortrax M200 3D-tulostin

Tiedot

Toimitusaika: 2-7 arkipäivää

1 332,00 €

sis. alv
1 074,19 € Alv 0%.
66,16 €/kk (24kk) *    Lue lisää

Pyydä päivitetty tarjous ja toimitusaika

Ostamalla tämän tuotteen voit kerätä jopa 266 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissasi on yhteensä 266 pistettä, jotka voidaan muuntaa alennuskupongiksi 13,30 €.

$nbsp;

Zortrax M200 3D-tulostinKevyt ja kompakti FDM-tekniikkaa käyttävä 3D-tulostin Voitti 3D HUBS:n Plug'N'Play kategoriassa sekä 2015 että 2016 parhaan tulostimen palkinnon Yksinkertainen käyttää Rakennuskoko 200 x 200 x 180 mm  

Zortrax M200 Opetus- tai harrastetarkoitukseen soveltuva 3D-tulostin   3D tulostin joka toimii LPD -tekniikalla. Zortrax M200:ssa yhdistyy todistetusti tarkkuus ja luotettavuus 3D-ympäristössä. Yhdessä Z-SUITE ohjelmiston ja filamenttien kanssa M200 tarjoaa upeaa tulostustarkkuuta sileällä pinnalla.

Video1

Video2

Video3

Arvostettua tarkkuutta M200 voitti 3D HUBS:n Plug'N'Play kategoriassa sekä 2015 että 2016 parhaan tulostimen palkinnon. Lisäksi se oli myös toisella sijalla yleisessä 3D tulostin vertailussa. Luotettavuus, tehokkuus ja tarkkuus yhdistettynä kohtuulliseen hintatasoon tekee siitä mielekkään vaiahtoehdon. 3D-tulostin ja ohjelmisto toimivat tiiviisti yhteen ja siihen on saatavilla laaja valikoima ammattimaista materiaaliaalia, erilaisilla ominaisuuksillaa ja väreillä. Tarkkaa mitoitusta ja toistettavaa täsmällisyyttä Täydellisellä yhtälöllä, jossa on 3D-tulostin, ohjelmisto ja materiaalit saadaan taatusti laadukkaita 3D-tulosteita. Zortrax M200:lla pystyy huolellisesti toistamaan jokaisen 3D-mallin, mikä tarkoittaa, että voit tulostaa yksityiskohtaisia elementtejä varmana siitä, että jokainen kopio on täysin identtinen edeltäjiinsä nähden ja saat kahdennettua mallin menettämättä sen alkuperäistä ulkoasua. Todellinen kilpailuetu Kun sanotaan, että voit tulostaa mitä tahansa Zortraxilla, se myös tarkoitta sitä. Vain oma mielikuvituksesi on rajana. Voit toteuttaa mitä erilaisempia tulosteita Zortraxilla. Mitä sitten saat pakkauksessa mukana? Tulostimen mukana tulee kaikki tarvittava ensimmäisiin tulostamisiin. Asenna valmistajan Z-Suite ohjelmisto ja olet valmis tulostamaan.

Tekniset tiedot: Physical dimensions Without spool: 345 x 360 x 430 mm (13.6 x 14 x 16.9 in) With spool: 345 x 430 x 430 mm (13.6 x 17 x 16.9 in) Shipping box: 460 x 470 x 570 mm (18.1 x 18.5 x 22.4 in) Shipping weight: 25 kg (55 lbs) Temperature Extruder maximum temparature: 380° C (716° F) Heated platform; Yes Platform maximum temparature: 110° C (230° F) Ambient operation temparature: 20°-35° C (68°-95° F) Storage temperature: 0°-35° C (32°-95° F) Printing Technology: LPD Build volume: 200x200x180 mm Resolution: 90-400 microns Material container: Spool Wall thickness;    Optimal: 800 microns Resolution of single printable point: 400 microns Material diameter: 1.75 mm (0.069 in) Nozzle diameter: 0.4 mm (0.015 in Electrical AC Input: 110/240V ~ 2 A 50/60 Power requirements: 24 V DC @ 11 A Power consumption: 190W Software Software bundle: Z-SUITE File types: .stl .obj .dxf Supports: Mac OS X / Windows XP and newer versions 3D Printer Support: Mechanically removed - printed from the same material as the model Extruder: Single Connectivity: SD Card (included) Available materials:  Z-ULTRAT Z-HIPS Z-GLASS Z-PETG Z-PCABS Z-ABS Lisätietoja: Valmistajan kotisivut

Zortrax M200 - Ammattimainen 3D-tulostin

Zortrax M200: lla voit ostaa tehokkaan plug & play 3D-tulostimen. Tämä kone on rakennettu erittäin kiinteäksi, helppokäyttöiseksi ja tarjoaa erinomaisen 3D-tulostuskokemuksen. M200 on erittäin nopea. Tämän laitteen käyttö on helppoa käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ja viipalointiohjelmiston Z-Suite ansiosta. Usein ilmaiset päivitykset parantavat Z-Suite-toimintoa. Hanki nyt ammattimainen 3D-tulostin ja koe lisäaineiden valmistus
Zortrax M200: n tärkeimmät ominaisuudet:

    Korkea tarkkuus (jopa 0,09 mm / kerros)
    Perforoitu pohjapohja (200 x 200 x 180 mm)
    Korkea valmistusnopeus (enintään 150 mm / sekunti)
    Yhteensopiva kolmansien osapuolien filamenttien käyttöön
    Plug & play 3D-tulostin
    Helppokäyttöinen viipalointiohjelma (Z-Suite)

Liitä ja luo

Sinun ei tarvitse suorittaa monimutkaista 3D-tulostimen tai ohjelmiston kalibrointiprosessia. Kytke 3D-tulostin päälle, lataa malli ja aloita 3D-tulostus.

Oikein valittu lämmitys- ja jäähdytyspiste ekstruuderissa ratkaisee usein ongelman, että ekstruuderi ei pysty vapauttamaan materiaalia. Se voi johtua lämpötilaan liittyvän materiaalin fysikaalisten ominaisuuksien muutoksesta.
Rakenna foorumi

Kaksiosaisen alustan käyttö mahdollistaa rakennusalustan helpon poistamisen 3D-tulostusprosessin päätyttyä. Tämän ominaisuuden ansiosta valmiin 3D-mallin voi helposti irrottaa aiheuttamatta kalibrointiongelmia tai vahingoittamatta komponenttia. Lavan reiät mahdollistavat 3D-tulostuksen käyttämällä ABS-pohjaisia ​​materiaaleja, jotka taipuvat taipumaan. Ne estävät mallin kuorimisen lisäaineen valmistusprosessin aikana.

Lisäksi ylimääräistä lautakerrosta käytetään objektin erityisenä perustana. Tämä on erittäin tärkeää suurten mallien 3D-tulostuksessa. Rakennusalusta lämmitetään oikeaan lämpötilaan kullekin filamenttityypille. Uuden Z-Suite-slicer-ohjelmiston avulla voit asettaa sängyn lämpötilan kolmansien osapuolien filamenteille. Lisäksi Zortrax M200 mahdollistaa laajan lämpötila-alueen (20 ° C: sta 110 ° C: een) 3D-tulostukseen käyttämällä monenlaisia ​​materiaaleja.
Autokalibrointi

Tämä 3D-tulostin on varustettu innovatiivisella kalibrointijärjestelmällä, joka varmistaa, että lava on tasoitettu oikein joka kerta. Itse alustalla on viisi kalibrointipistettä, jotka laskevat sen tarkan sijainnin. Järjestelmä voi määrittää, millä tasolla kalibrointipisteet tulisi sijoittaa. Pienen kallistuksen tapauksessa ekstruuderi sopeutuu alustan asemaan samalla kun se asettaa mallin ensimmäiset kerrokset. Suosittelemme, että Zortrax M200 tasoitetaan kuljetuksen jälkeen. Seuraa vain näytön ohjeita ja rakennusalustasi tasoitetaan alle 5 minuutissa. Ennen kuin siirrät 3D-tulostinta, kalibrointia ei tarvita.
X- ja Y-akselijärjestelmä

Kaksois-X- ja Y-akseleiden järjestelmä johtaa ekstruuderia suurella tarkkuudella. 3D-tulostuksen vakaus ja laatu paranevat huomattavasti käyttämällä 8 sileää tankoa. Rakennusalusta liikkuu hyvin tasaisena ja ilman tärinää, joka on keskeinen tekijä laadukkaiden 3D-tulostusten kannalta.
Yhden ekstruuderin tuki

Tukirakenteen luominen on helppoa Single Extruder Support -järjestelmän (SES) ansiosta. Tämä ominaisuus mahdollistaa 3D-tulostustukirakenteen monimutkaisille malleille ilman, että tarvitset kaksoisuuttinta ja lisämateriaalia. Tukirakenne on helppo poistaa ja tehostaa. Järjestelmä on optimoitu käyttämään vain mallin tukemiseen tarvittavaa tarkkaa määrää.
Yhteensopivat materiaalit

Suosittelemme 3D-tulostusta Z-filamenteilla, joissa on Zortrax® M200: n ominaisuudet. Kun käytät näitä säikeitä, hyvät valmistustulokset taataan. Jos haluat kokeilla materiaaleja, suosittelemme, että käytät PrimaVALUE-, PrimaSELECT- ja EasyPrint-filamentteja hyvään arvoon ja turvalliseen 3D-tulostukseen.
Vaihtoehto suljetussa rakennuskammiossa

Jos työskentelet ABS: n tai materiaalien kanssa, jotka taipuvat, suosittelemme, että päivität Zortrax M200: n sivukansien ja peiton avulla. Tämä pitää rakennuskammionne lämpimänä ja minimoi vääntymisen.

Hyväksy Käytämme sivustoillamme evästeitä parhaan käyttö- ja ostoskokemuksen saavuttamiseksi. Asioimalla sivuillamme hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja