Lexmark 12A7415 värikasetti Alkuperäinen Musta 1 kpl Laajenna

Lexmark 12A7415 Laser cartridge 10000sivua Musta laserväri

Lexmark Lexmark

12A7415

Uusi

Laser cartridge 10000 sivua Musta 1 kpl

Tiedot

Toimitusaika: 14-30 arkipäivää

344,00 €

sis. alv
277,42 € Alv 0%.
17,09 €/kk (24kk) *    Lue lisää

Ostamalla tämän tuotteen voit kerätä jopa 68 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissasi on yhteensä 68 pistettä, jotka voidaan muuntaa alennuskupongiksi 3,40 €.

$nbsp;

YhteensopivuusLexmarkin T420-värikasetit on tarkoitettu vain T420-tulostimille. Ne eivät ole yhteensopivia muiden Lexmarkin tulostimien kanssa. Muille tulostimille tarkoitettuja kasetteja ei voi käyttää Lexmarkin T420-tulostimessa.

Asiakkaan valintaLexmark tarjoaa valikoiman kasetteja, joista asiakkaat voivat valita tarpeisiinsa parhaiten sopivan. Lexmarkin T420-tulostimille valikoima sisältää palautusohjelmaan kuuluvia ja kuulumattomia normaali- ja pitkäkestoisia värikasetteja. T420-värikasetti on loistava valinta säästäväisille asiakkaille ja/tai alhaisia tai kohtalaisia tulostusmääriä varten. T420-riittovärikasetit lisäävät tuotantokykyä ja pienentävät laitteen hallintakuluja, kun käyttäjän ei tarvitse puuttua laitteen toimintaan niin usein eikä tarvikkeita tarvitse tilata niin usein. Pitkäkestoiset kasetit ovat myös ympäristöystävällisiä, sillä kasetteja voi vaihtaa harvemmin ja pakkausmateriaalia kuluu vähemmän.

PalautusvärikasettiLexmarkin T420-tulostimen käyttäjät saavat etukäteisalenuksen Lexmarkin T420-palautusvärikaseteista. Alennuksen saa ostohetkellä, muttei enää kuukausien kuluttua värikasetin tyhjentymisestä, eikä alennuksen saanti velvoita täyttämään lomakkeita tai kuponkeja. Palautusohjelman ehdot ovat oleellinen osa tarjousta. "Etukäteisalennuksessa" käyttäjä sitoutuu käyttämään kasettia vain kerran ja palauttamaan kasetin ainoastaan Lexmarkille kierrätykseen. Saatavilla on myös tavallisen hintaisia värikasetteja, joissa on tavallinen sopimus.

Kasettien keräysohjelmaLexmarkin värikasettien keräysohjelma (LCCP) on ilmainen ja helppo tapa palauttaa värikasetteja suoraan Lexmarkille asianmukaiseen kierrätykseen. Se on helppoa ja ilmaista. Yksittäiset tyhjät kasetit pakataan täydennyskasetin pakkaukseen, pakkaus suljetaan ja siihen liimataan maakohtainen palautustarra, joka löytyy pakkauksesta tai voidaan tulostaa web-sivuilta www.lexmark.com/lccp. Lexmarkin kasettien keräysohjelma saattaa erota hieman eri maissa. Lisätietoa saa maakohtaisilta web-sivuilta.

Paino ja mitat
Paino pakattuna1,82 kg
Muut ominaisuudet
Pakkauksen koko400 x 139,7 x 228 mm
Tuotteen väriMusta
Kuormalavan kappalekoko60 kpl
Ominaisuudet
MalliOriginal
Tulostuskasettien väri(t)Musta
YhteensopivuusLexmark T420d Lexmark T420dn
Black toner page yield10000 sivua
Hyväksy Käytämme sivustoillamme evästeitä parhaan käyttö- ja ostoskokemuksen saavuttamiseksi. Asioimalla sivuillamme hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja