Tarjoamme kaikkiin myymiimme 3D-tulostimiin asennuspalvelun ja halutessanne myös käyttöönottokoulutusta. Asennus pitää sisällään laitteen tuonnin tiloihinne, asentamisen ja normaalia käyttöä varten vaadittavat perus asetukset.

 

Koulutus voidaan suorittaa asennuksen kanssa samassa yhteydessä tai mahdollisesti myöhemmin, jolloin teillä on ollut aikaa perehtyä tulostimeen ja saada mahdollisesti näin menetellessä enemmän irti koulutuksesta. Koulutuksessa käydään läpi kaikki koneen toiminnot, asennus ja huoltotoimet sekä tulostusohjelmiston asetukset. Asennus sekä koulutus loppuvat asiakkaan oman mallin tulostamiseen. Koneen toiminta varmistetaan ja koulutuksen kohdalla saadaan ensimmäinen tulostus työn alle. Koulutukseen voi osallistua yhdestä aina kymmeniin henkilöihin asti, kunhan kaikki saavat esteettömän näkymän 3D-tulostimeen ja tietokoneen "näyttöön" tai videokankaaseen. Koulutus suoritetaan useimmiten asiakkaan tiloissa, mutta voimme käyttää tarvittaessa myös Hämeenlinnan toimipisteemme demotiloja.

 

Asennuksesta ja koulutuksesta kannattaa pyytää aina tarjous tulostimen tilauksen yhteydessä, tämä onnistuu helpoiten soittamalla 040 900 1111 tai lähettämällä aiheesta sähköpostia osoitteeseen support@cityplus.fi.