Suodattimet

 • Hinta
  € -
 • Valmistajat
  0
  0
  0
  0
  0

FDM-tekniikkaa käyttävien 3D-tulostintemme valikoima. Yksi tai kaksisuuttimellisia tulostimia monimutkaisten mallien tulostamiseen.

FDM-Tulostimet

FDM-tekniikkaa käyttävien 3D-tulostintemme valikoima. Yksi tai kaksisuuttimellisia tulostimia monimutkaisten mallien tulostamiseen.

Järjestys:
Näytä:
ALE
REPRAP PRO DELTA 3D-tulost. koottuna
Koottu valmiiksi FDM-tekniikkaa käyttävä 3D-tulostin Yksinkertainen käyttää Tarkka ja nopea Rakennuskoko 150 x 150 mm Ohjelmisto perustuu avoimeen lähdekoodiin VAIN NOUTO VIIKIN TAI HÄMEE..
Tuotekoodi: REPRAPPRO-DELTA-KOOTTU
ALE
XYZprinting da Vinci Mini 3d-tulostin
Kevyt ja kompakti FDM-tekniikkaa käyttävä 3D-tulostin Yksinkertainen käyttää Rakennuskoko 15 x 15 x 15cm Käyttää valmistajan omaa ja laadukasta PLA-filamenttia XYZprinting da ..
Tuotekoodi: XYZ-DAVINCI-MINI
LEAPFROG BOLT PRO 3D-PRINTER
Uusi ja nopeampi 3D-tulostin Aina Dual Extruder, eli kaksi tulostuspäätä Tulostuspäät joilla on kummallakin erilliset liikkuvuudet 100mm/sekunti pursotusnopeus Käyttö myös ilman tietokonetta! ..
Tuotekoodi: LEAPFROG-BOLT-PRO
LEAPFROG Creatr HS
Nopeampi ja kehittyneempi Creatr! Aina Dual Extruder, eli kaksi tulostuspäätä Jopa 300mm/sekunti pursotusnopeus Käyttö myös ilman tietokonetta! Suuri rakennuskoko, jopa 27x28x18cm Tukeva metallinen run..
Tuotekoodi: LEAPFROG-CREATR-HS
LEAPFROG HS Educational Package
Nopeampi ja kehittyneempi Creatr! Aina Dual Extruder, eli kaksi tulostuspäätä Jopa 300mm/sekunti pursotusnopeus Käyttö myös ilman tietokonetta! Suuri rakennuskoko, jopa 27x28x18cm Tukeva metallinen runko, valmiiksi koottu ja kali..
Tuotekoodi: LEAPFROG-HS-EDU-PACKAGE
LEAPFROG XCEL
Uusi ja suurempi korkeudeltaan oleva 3D-tulostin Kooltaan tulostin on 935 x 1033 x 2775 mm Rakennus tilavuus jopa 610 litraa! 45(mm³/s) pursotusnopeus Tukeva suljettu kotelo Lämmitetty tulostusalusta Käyttö my..
Tuotekoodi: LEAPFROG-XCEL
LEAPFROG Xeed
Valmiiksi koottu ja esikalibroitu Suuri rakennuskoko 350mm x 270mm x 220 Kaksi suulakepuristinta, tulostus mahdollista kahdelle eri värilli tai kahdelle eri materiaalilla Esteettisen näköinen suuri pöytätulosti..
Tuotekoodi: LEAPFROG-XEED
Minifactory 3 Dual
Kehitetty ja valmistettu Suomessa FDM-teknologiaan (ainetta lisäävä valmistusmenetelmä) perustuva 3D-tulostin Kahdella suuttimella Pakettiin kuuluu lisäksi peruskurssi Kampus- sivustolla Sopii niin yrityksill..
Tuotekoodi: MINIFACTORY3-DUAL
XYZprinting da Vinci 1.0 Pro
Kevyt ja kompakti FDM-tekniikkaa käyttävä 3D-tulostin Yksinkertainen käyttää Rakennuskoko 200 x 200 x 190 mm XYZprinting da Vinci 1.0 Pro 3D-tulostin Opetus- tai harrastetarkoitukseen soveltu..
Tuotekoodi: XYZ-DAVINCI-PRO
XYZprinting da Vinci Jr 1.0 Pro 3D-tulostin
Kevyt ja kompakti FDM-tekniikkaa käyttävä 3D-tulostin Yksinkertainen käyttää Rakennuskoko 15 x 15 x 15cm Voit käyttää kolmannen osapuolen materiaaleja halutessasi   XYZpri..
Tuotekoodi: XYZ-DAVINCI-JR.1.0-PRO
XYZprinting da Vinci Jr 2.0 Mix 3D-tulostin
Kevyt ja kompakti FDM-tekniikkaa käyttävä 3D-tulostin Yksinkertainen käyttää Rakennuskoko 15 x 15 x 15cm Voit käyttää kolmannen osapuolen materiaaleja halutessasi XYZprintin..
Tuotekoodi: XYZ-DAVINCI-JR.2.0-MIX
XYZprinting da Vinci Junior Wifi 3D-tulostin
Kevyt ja kompakti FDM-tekniikkaa käyttävä 3D-tulostin Langaton tulostus mahdollisuus Yksinkertainen käyttää Rakennuskoko 150 x 150 x 150 mm   XYZ Da Vinci Junior WiFi 3D-..
Tuotekoodi: XYZ-DAVINCI-JUNIOR-W
XYZprinting Nobel 1.0 3D-tulostin
Valmiiksi koottu ja esikalibroitu SL-tekniikkaa käyttävä 3D-tulostin Yksinkertainen käyttää Esteettisen näköinen pöytätulostin Rakennuskoko 128 x 128 x 200 mm ..
Tuotekoodi: XYZ-NOBEL
XYZprinting RFPLAXEU00E Polymaitohappo (PLA) Keltainen 600g 3D-tulostusmateriaali
XYZprinting RFPLAXEU00E. Paino: 600 g, Paksuus: 1,75 mm. Lukumäärä per pakkaus: 1 kplPLA filaments are extracted from biodegradable materials. In addition to being environmentally friendly, PLA filaments also print in low tempratures which greatly re..
Tuotekoodi: XYZ-DAVINCI-PLA-CLEAR
XYZprinting RFPLAXEU07B Polymaitohappo (PLA) Musta 600g 3D-tulostusmateriaali
XYZprinting RFPLAXEU07B. Paino: 600 g. Lukumäärä per pakkaus: 1 kplPLA filaments are extracted from biodegradable materials. In addition to being environmentally friendly, PLA filaments also print in low tempratures which greatly reduce the warpage. ..
Tuotekoodi: XYZ-DAVINCI-PLA-BLACK
ZMorph 2.0 SX FULL SET
Tulostimella on 12 kuukauden takuu suuttimelle, tulostuspedille ja elektroniikalle Valmiiksi koottu laite Vaihdettavat Extruderit takaavat tulostimen monipuolisuuden Standardi materiaalien (ABS ja PLA), lisäksi voit tulostaa my&o..
Tuotekoodi: ZMORPH-2SX_FULL_SET
ZMorph 2.0 SX STARTER SET
Tulostimella on 12 kuukauden takuu suuttimelle, tulostuspedille ja elektroniikalle Valmiiksi koottu laite Vaihdettavat Extruderit takaavat tulostimen monipuolisuuden Standardi materiaalien (ABS ja PLA), lisäksi voit tulostaa my..
Tuotekoodi: ZMORPH-2SX_STARTER_SET
ZMorph 2.0 VX FULL SET
Tulostimella on 12 kuukauden takuu suuttimelle, tulostuspedille ja elektroniikalle Valmiiksi koottu laite Vaihdettavat Extruderit takaavat tulostimen monipuolisuuden Standardi materiaalien (ABS ja PLA), lisäksi voit tulostaa my&ou..
Tuotekoodi: ZMORPH-2VX_FULL_SET
ZMorph 2.0S BLACK 3D DUALPrinter,
Tulostimella on 12 kuukauden takuu suuttimelle, tulostuspedille ja elektroniikalle Valmiiksi koottu laite Vaihdettavat Extruderit takaavat tulostimen monipuolisuuden Standardi materiaalit: ABS ja PLA, lisäksi voit tulostaa myös nylo..
Tuotekoodi: ZMORPH-2_0S-BLACK-DUALPRINTER
ZMorph 2.0S Printer with all toolheads
Tulostimella on 12 kuukauden takuu suuttimelle, tulostuspedille ja elektroniikalle Valmiiksi koottu laite Vaihdettavat Extruderit takaavat tulostimen monipuolisuuden Standardi materiaalit: ABS ja PLA, lisäksi voit tulostaa myös nylo..
Tuotekoodi: ZMORPH-2_0S-PRINTER-ALL-SET
Näytetään 1 - 20 / 27 tuotetta