Tarjoamme asiakkaillemme 3D-tulostusta hyvin kilpailukykyiseen hintaan oman valikoimamme 3D-tulostimilla. Helpoin tapa aloittaa on soittaa 3D-asiantuntijallemme ja keskustella hankkeestanne tai tulla käymään paikan päällä toimistollamme Hämeenlinnan Kantolassa.

 

Tulostuskäytössä on koko ajan vähintään kolme tulostinta, joten jonoa ei hirveästi kerry ja pääsemmekin verrattaen nopeisiin toimitusaikoihin. Omaamme erittäin laajan materiaalivalikoiman, johon kannattaakin tutustua ennakkoon tai asiantuntijamme opastuksella. Hyvänä lähtökohtana on 3D-OSTAJAN-OPAS, jossa on kerrottu hyvin selkeästi yleisimpien materiaalien ominaisuudet. Jos tulostettava kappale tulee suuren mekaanisen rasituksen kohteeksi kannattaa se mainita tilausta tehdessä jotta asiantuntijamme osaavat valita oikean materiaalin kappaleeseen ja tehdä tarvittavat muutokset mallin tulostukseen, jotta lopputulos olisi mahdollisimman hyvä.

 

Yleisimpiä käyttämiämme tiedostomuotoja ovat STL ja OBJ, mutta voimme tarvittaessa muuntaa muussa formaatissa olevat tiedostonne tulostusohjelmistolle sopivaksi tai tarpeen vaatiessa luoda 3D-mallin alusta asti tarpeidenne mukaan. Tulostuksen hinta on aina tapauskohtainen ja siihen vaikuttavat pääasiassa käytettävä materiaali ja tulostuksen kesto. Helpoin tapa saada hinta-arvio on lähettää malli meille arvioitavaksi osoitteeseen info@3d-tavaratalo.fi ja kirjoittaa aihe kenttään 3D-TULOSTUS.

Alla esimerkkejä tulostamistamme kappaleista.