Laadukkaat ja edulliset tarvikkeet 3D-tulostukseen

3D-Tarvikkeet

Laadukkaat ja edulliset tarvikkeet 3D-tulostukseen

Järjestys:
Näytä:
3D Systems 394177 (Black)
3D Systems 394177Each EKOCYCLE cartridge contains 25% post-consumer recycled materials, using an average of 3 assorted recycled 20 oz. PET plastic bottles...
Tuotekoodi: 3D_394177
3DSYSTEMS CubePro Print Pad
Tuotekuvausta päivitetään.....
Tuotekoodi: 3DSYSTEMS-CUBEPRO-PRINTPAD
Minifactory Buildtak 2pcs
Tuotekuvausta päivitetään.....
Tuotekoodi: BUILDTAK
ZMorph Ceramics-Choco Paste Extruder
ZMorph Keramiikka & Suklaa (massa) Extruder Vaihtamalla työstöpäätä voit tulostaa sekä keramiikka tai ruoka-ainemassoja, kuten esimerkiksi leivonnaistaikinaa, suklaata tai marmelaadia. Massa täytyy käsitellä etukäteen poistamal..
Tuotekoodi: ZMORPH-CERAMICS-EXTRUDER
ZMorph CNC Pro työkalupää
  Zmorph CNC Pro toolhead CNC Pro työstöpää on yhteensopiva standardin ZMorphin vaihdettavissa olevan X-akselin järjestelmässä ja se voidaan helposti vaihtaa mihin tahansa toiseen työstöpäähän alle minuutissa. Luova elementtien..
Tuotekoodi: ZMORPH-CNC-PRO
ZMorph Dough & Chocolate Liquid Extruder
ZMorph Taikina & Suklaa (nestemäisen) Extruder Vaihtamalla työstöpäätä voit tulostaa ruoka-ainemassoja, kuten esimerkiksi leivonnaistaikinaa, suklaata tai marmelaadia. Ruokamassa täytyy käsitellä etukäteen poistamalla mahdollis..
Tuotekoodi: ZMORPH-DOUGH-CHOCO-EXTRUDER
ZMorph Dremel Mount mount for dremel tool,
ZMorph kaiverrin työkalu Kaiverrin mahdollistaa leikkauksen ja CNC kaiverruksen, mikä muuntaa ZMorphin täysin toimivaksi kaiverruskoneeksi. Sinun tarvitsee vain vaihtaa standardi muoviextruderin tilalle kaiverrin ja kiinnittää se n..
Tuotekoodi: ZMORPH-DREMEL-MOUNT
ZMorph Dual Extruder 1,75mm exchangeable dual nozzle
ZMorph Dual muovisuutin 3D-tulostimelle Standardi 1,75mm tupla muovisuuttimet Vaihdettava standardi muovitulostinpää 3D-tulostimeen. Suuttumien halkaisija on 1,75mm ..
Tuotekoodi: ZMORPH-PLASTIC-DUAL-EXTRUDER
ZMorph Dual PRO nozzle
ZMorph Dual PRO suutinZMorph DuaL Pro suutin muoville on vaihdettava varaosa ZMorph DuaL Pro suulakepuristimeen. Pystyt tulostamaan suuttimella mitä tahansa 1,75 mm muovista massaa, kuten esim. PLA-, ABS-, PVA-, HIPS- ja muita materiaaleja...
Tuotekoodi: ZMORPH-DUAL-PRO-NOZZLE
ZMorph Dual PRO_VX tulostuspää 1,75mm
ZMorph Dual PRO toolheadZMorph DuaL Pro suulakepuristin muoville on yksi kehittyneimmistä ratkaisuista dual-materiaalien 3D-tulostus markkinoilla. Tällä suulakepuristimella voidaan tulostaa kahta saman lämpöistä materiaalia erikseeen ja myös mah..
Tuotekoodi: ZMORPH-DUAL-PRO
ZMorph Extruder nozzle standard 0.3mm, plastic extruder for 3D printer,
ZMorph Extruder 3D-tulostimelle Standardi 0.3mm muovisuutin Vaihdettava standardi muovitulostinpää 3D-tulostimeen. Suuttuminen halkaisija on 0.3mm ..
Tuotekoodi: ZMORPH-EXTRUDER-NOZZLE-03
ZMorph Extruder nozzle standard 0.4mm, plastic extruder for 3D printer,
ZMorph Extruder 3D-tulostimelle Standardi 0.4mm muovisuutin Vaihdettava standardi muovitulostinpää 3D-tulostimeen. Suuttuminen halkaisija on 0.4mm ..
Tuotekoodi: ZMORPH-EXTRUDER-NOZZLE
ZMorph Extruder nozzle standard 0.5mm, plastic extruder for 3D printer,
  ZMorph Extruder 3D-tulostimelle Standardi 0.5mm muovisuutin Vaihdettava standardi muovitulostinpää 3D-tulostimeen. Suuttumi..
Tuotekoodi: ZMORPH-EXTRUDER-NOZZLE-05
ZMorph Five Axis toolhead
ZMorph 5-Axis toolheadTämä Zmorphin 5 akselinen työstöpää käyttää 2 moottoria planetaarisella vaihteistolla. Se voi vapaasti kiertää kahden akselin varassa, jolloin ZMorph muuntuu 5 akseliseksi työkoneeksi...
Tuotekoodi: ZMORPH-FIVE-AXIS
ZMorph Heated Work Surface 250mm
ZMorph Heated Work Surface 250mm   Lämmitetyn alustan koko: 250 x 235 x 5 mm Alusta on temperoitua ja sävytettyä lasia. Varaosana myytävä työtaso. Levyn pintaan on liimattu lämmitys matto, termistori on 100k. Levyssä on kaksi..
Tuotekoodi: ZMORPH-HEATED-WORK-SURFACE-250
ZMorph Heated Work Surface 300mm
ZMorph Heated Work Surface 300mm   Lämmitetyn alustan koko: 300 x 235 x 5 mm Alusta on temperoitua ja sävytettyä lasia. Varaosana myytävä työtaso. Levyn pintaan on liimattu lämmitys matto, termistori on 100k. Levyssä on kaksi..
Tuotekoodi: ZMORPH-HEATED-WORK-SURFACE-300
ZMorph Laser Engraver
ZMorph Laser kaiverrin työkalu Laser työstöpää jolla voit toimia pienellä teho laserilla (2W), ja pystytään tekemään leikkauksia ja kaiverruksia eri materiaaleilla. Voit luoda tehtailla/leikata elementtejä kun lataat DXF ge..
Tuotekoodi: ZMORPH-LASER-ENGRAVER
ZMorph Photo camera trigger
ZMorph Valokuvakameran laukaisin Voit kytkeä tulostimen liitännän avulla DSLR-kameraan, jolloin saat tulostuksestasi kuvaa silloin kun haluat. Ainoa mitä sinun tarvitsee lisätä, on M150 g-koodin tiedostoon (esimerkiksi kerrosmuu..
Tuotekoodi: ZMORPH-PHOTO-CAMERA-TRIGGER
ZMorph SINGLE Extruder 1,75mm exchangeable single nozzle
ZMorph Single muovisuutin 3D-tulostimelle Standardi 1,75mm muovisuutin Vaihdettava standardi muovitulostinpää 3D-tulostimeen. Suuttuminen halkaisija on 1,75mm ..
Tuotekoodi: ZMORPH-PLASTIC-SINGLE-EXTRUDER
Näytetään 1 - 20 / 22 tuotetta