Suodattimet

 • Hinta
  € -
 • Valmistajat
  0
  0
  0

Muut 3D-tulostukseen käytetyt filamentit

Muut massat

Muut 3D-tulostukseen käytetyt filamentit

Järjestys:
Näytä:
ASA Black DR 3D MASSA
ASA Black DR 3D MASSA High Quality, 1kg ASA (Akryylinitriili Styreeniakrylaatti) on korkealaatuiseen tuotekehitykseen tehtyä kestomuovia jossa on erinomaiset UV vastukset. Kuten ABS, ASA tarjoaa hyvät mekaaniset lujuud..
Tuotekoodi: DR-3D-ASA-BLACK
ASA Black DR 3D MASSA 3KG RULLA
ASA Black DR 3D MASSA High Quality, 3kg ASA (Akryylinitriili Styreeniakrylaatti) on korkealaatuiseen tuotekehitykseen tehtyä kestomuovia jossa on erinomaiset UV vastukset. Kuten ABS, ASA tarjoaa hyvät mekaaniset lujuud..
Tuotekoodi: DR-3D-ASA-BLACK-3KG
ASA BLUE DR 3D MASSA
ASA Blue DR 3D MASSA High Quality, 1kg ASA (Akryylinitriili Styreeniakrylaatti) on korkealaatuiseen tuotekehitykseen tehtyä kestomuovia jossa on erinomaiset UV vastukset. Kuten ABS, ASA tarjoaa hyvät mekaaniset lujuude..
Tuotekoodi: DR-3D-ASA-BLUE
ASA Natural DR 3D MASSA
ASA Natural DR 3D MASSA High Quality, 1kg ASA (Akryylinitriili Styreeniakrylaatti) on korkealaatuiseen tuotekehitykseen tehtyä kestomuovia jossa on erinomaiset UV vastukset. Kuten ABS, ASA tarjoaa hyvät mekaaniset luju..
Tuotekoodi: DR-3D-ASA-NATURAL
ASA Red DR 3D MASSA
ASA Red DR 3D MASSA High Quality, 1kg ASA (Akryylinitriili Styreeniakrylaatti) on korkealaatuiseen tuotekehitykseen tehtyä kestomuovia jossa on erinomaiset UV vastukset. Kuten ABS, ASA tarjoaa hyvät mekaaniset lujuuden..
Tuotekoodi: DR-3D-ASA-RED
ASA White DR 3D MASSA
ASA White DR 3D MASSA High Quality, 1kg ASA (Akryylinitriili Styreeniakrylaatti) on korkealaatuiseen tuotekehitykseen tehtyä kestomuovia jossa on erinomaiset UV vastukset. Kuten ABS, ASA tarjoaa hyvät mekaaniset lujuud..
Tuotekoodi: DR-3D-ASA-WHITE
ASA White DR 3D MASSA 3KG RULLA
ASA White DR 3D MASSA High Quality, 3kg ASA (Akryylinitriili Styreeniakrylaatti) on korkealaatuiseen tuotekehitykseen tehtyä kestomuovia jossa on erinomaiset UV vastukset. Kuten ABS, ASA tarjoaa hyvät mekaaniset lujuud..
Tuotekoodi: DR-3D-ASA-WHITE-3KG
BRONZE General 3D MASSA 1,75mm
eSUN BRONZE General 3D MASSA 1,75mm, 0,5kg eSunin Bronze filamentilla tulostettuihin kappaleisiin saadaan kiillottamalla pronssia jäljittelevä pinta Tekniset tiedot: Specification: - 1.75mm (Accuracy:1.7-1.8mm) Characte..
Tuotekoodi: CITY-ESUN-BRONZE
DR 3D ABS/PA MASSA 1.75mm
ABS/PA DR 3D MASSA High Quality 1kg DR 3D filamentit valmistetaan Euroopassa ja ovat laadullisesti filamenttien eliittiä. Filamentin värin ja teknisten ominaisuuksien valvonta on erittäin tiukkaa ja DR 3D onkin saavutt..
Tuotekoodi: DR-3D-ABS-PA-NATURAL
DR 3D BIOFLEX Black MASSA
BIOFLEX Black DR 3D MASSA High Quality, 1kg Joustavaa biohajoavaa 3D massaa. DR 3D filamentit valmistetaan Euroopassa ja ovat laadullisesti filamenttien eliittiä. Filamentin värin ja teknisten ominaisuuksien valvonta on ..
Tuotekoodi: DR-3D-BIOFLEX-BLACK
DR 3D BIOFLEX Fire Red MASSA
BIOFLEX Fire Red DR 3D MASSA High Quality, 1kg Joustavaa biohajoavaa 3D massaa. DR 3D filamentit valmistetaan Euroopassa ja ovat laadullisesti filamenttien eliittiä. Filamentin värin ja teknisten ominaisuuksien valvonta ..
Tuotekoodi: DR-3D-BIOFLEX-FIRERED
DR 3D BIOFLEX Light Blue MASSA
BIOFLEX Light Blue DR 3D MASSA High Quality, 1kg Joustavaa biohajoavaa 3D massaa. DR 3D filamentit valmistetaan Euroopassa ja ovat laadullisesti filamenttien eliittiä. Filamentin värin ja teknisten ominaisuuksien valvont..
Tuotekoodi: DR-3D-BIOFLEX-LIGHTBLUE
DR 3D BIOFLEX Light Green MASSA
BIOFLEX Light Green DR 3D MASSA High Quality, 1kg Joustavaa biohajoavaa 3D massaa. DR 3D filamentit valmistetaan Euroopassa ja ovat laadullisesti filamenttien eliittiä. Filamentin värin ja teknisten ominaisuuksien valvon..
Tuotekoodi: DR-3D-BIOFLEX-LIGHTGREEN
DR 3D BIOFLEX Natural MASSA
BIOFLEX Natural DR 3D MASSA High Quality, 1kg Joustavaa biohajoavaa 3D massaa. DR 3D filamentit valmistetaan Euroopassa ja ovat laadullisesti filamenttien eliittiä. Filamentin värin ja teknisten ominaisuuksien valvonta o..
Tuotekoodi: DR-3D-BIOFLEX-NATURAL
DR 3D BIOFLEX Yellow MASSA
BIOFLEX Yellow DR 3D MASSA High Quality, 1kg Joustavaa biohajoavaa 3D massaa. DR 3D filamentit valmistetaan Euroopassa ja ovat laadullisesti filamenttien eliittiä. Filamentin värin ja teknisten ominaisuuksien valvonta on..
Tuotekoodi: DR-3D-BIOFLEX-YELLOW
DR 3D Nylon Carbon fiber
DR 3D Nylon Carbon fiber MASSA 1kg DR 3D filamentit valmistetaan Euroopassa ja ovat laadullisesti filamenttien eliittiä. Filamentin värin ja teknisten ominaisuuksien valvonta on erittäin tiukkaa ja DR 3D onkin saavutta..
Tuotekoodi: DR-3D-NYLON-CF
DR 3D Puhdistus MASSA 1.75mm
Cleaning Filament 1.75mm DR 3D MASSA High Quality DR 3D:n puhdistusfilamentilla voit poistaa osittaisia tukkeutumia ja palanutta filamenttia tulostuspäästä. Filamentin säännöllinen käytt&o..
Tuotekoodi: DR-3D-CLEANING-FILAMENT-175
DR 3D Puhdistus MASSA 2.85mm
Cleaning Filament 2.85mm DR 3D MASSA High Quality DR 3D:n puhdistusfilamentilla voit poistaa osittaisia tukkeutumia ja palanutta filamenttia tulostuspäästä. Filamentin säännöllinen käytt&o..
Tuotekoodi: DR-3D-CLEANING-FILAMENT-285
DR 3D PVA MASSA 0,5 kg
PVA vesiliukoinen DR 3D MASSA High Quality Vesiliukoinen PVA, liukenee nimensä mukaisesti kuumaan veteen, joten se on erinomainen tukimateriaali PLA ja ABS tulosteissa. PVA toimitetaan puolen kilon rullissa ja sen halkaisija on ..
Tuotekoodi: DR-3D-PVA
eLASTIC NATURAL General 3D MASSA 1,75mm
eSUN eLastic General 3D MASSA 1,75mm, 1kg eLastic on eSunin tulkinta suosituista TPE-filamenteista. Tulosta joustavia ja kestäviä kappaleita fdm-tulostimellasi. Tulosteet venyvät ja taipuvat, mutta palautuvat aina muotoonsa. Teknise..
Tuotekoodi: CITY-ESUN-ELASTIC-NATURAL
Näytetään 1 - 20 / 43 tuotetta