Suodattimet

  • Hinta
    € -
  • Valmistajat
    0
    0
    0

PETG-muovit 3D-tulostukseen

PETG

PETG-muovit 3D-tulostukseen

Järjestys:
Näytä:
PETG Blue DR 3D MASSA
PETG Blue DR 3D MASSA High Quality, 1kg PETG on helposti tulostettava ja hajuton muovi, jolla päästään helposti hyvin siistiin lopputulokseen. Tulostettu kappale on pinnaltaan kiiltävä ja johtaa hyv..
Tuotekoodi: DR-3D-PETG-BLUE
PETG Blue General 3D MASSA 1,75mm
PETG Blue General 3D MASSA 1,75mm, 1kg PETG on helposti tulostettava ja hajuton muovi, jolla päästään helposti hyvin siistiin lopputulokseen. Tulostettu kappale on pinnaltaan kiiltävä ja johtaa hyvin valoa..
Tuotekoodi: CITY-FEE-PETG-BLUE
PETG Green DR 3D MASSA
PETG Green DR 3D MASSA High Quality, 1kg PETG on helposti tulostettava ja hajuton muovi, jolla päästään helposti hyvin siistiin lopputulokseen. Tulostettu kappale on pinnaltaan kiiltävä ja johtaa hy..
Tuotekoodi: DR-3D-PETG-GREEN
PETG Green General 3D MASSA 1,75mm
PETG Green General 3D MASSA 1,75mm, 1kg PETG on helposti tulostettava ja hajuton muovi, jolla päästään helposti hyvin siistiin lopputulokseen. Tulostettu kappale on pinnaltaan kiiltävä ja johtaa hyvin valo..
Tuotekoodi: CITY-FEE-PETG-GREEN
PETG Magenta General 3D MASSA 1,75mm
PETG Magenta General 3D MASSA 1,75mm, 1kg PETG on helposti tulostettava ja hajuton muovi, jolla päästään helposti hyvin siistiin lopputulokseen. Tulostettu kappale on pinnaltaan kiiltävä ja johtaa hyvin va..
Tuotekoodi: CITY-FEE-PETG-MAGENTA
PETG Natural DR 3D MASSA
PETG Natural DR 3D MASSA High Quality, 1kg PETG on helposti tulostettava ja hajuton muovi, jolla päästään helposti hyvin siistiin lopputulokseen. Tulostettu kappale on pinnaltaan kiiltävä ja johtaa ..
Tuotekoodi: DR-3D-PETG-NATURAL
PETG Natural General 3D MASSA 1,75mm
PETG Natrual General 3D MASSA 1,75mm, 1kg PETG on helposti tulostettava ja hajuton muovi, jolla päästään helposti hyvin siistiin lopputulokseen. Tulostettu kappale on pinnaltaan kiiltävä ja johtaa hyvin va..
Tuotekoodi: CITY-FEE-PETG-NATURAL
PETG Orange DR 3D MASSA
PETG Orange DR 3D MASSA High Quality, 1kg PETG on helposti tulostettava ja hajuton muovi, jolla päästään helposti hyvin siistiin lopputulokseen. Tulostettu kappale on pinnaltaan kiiltävä ja johtaa h..
Tuotekoodi: DR-3D-PETG-ORANGE
PETG Orange General 3D MASSA 1,75mm
PETG Orange General 3D MASSA 1,75mm, 1kg PETG on helposti tulostettava ja hajuton muovi, jolla päästään helposti hyvin siistiin lopputulokseen. Tulostettu kappale on pinnaltaan kiiltävä ja johtaa hyvin val..
Tuotekoodi: CITY-FEE-PETG-ORANGE
PETG Red DR 3D MASSA
PETG Red DR 3D MASSA High Quality, 1kg PETG on helposti tulostettava ja hajuton muovi, jolla päästään helposti hyvin siistiin lopputulokseen. Tulostettu kappale on pinnaltaan kiiltävä ja johtaa hyvi..
Tuotekoodi: DR-3D-PETG-RED
PETG Smoky DR 3D MASSA
  PETG Smoky DR 3D MASSA High Quality, 1kg PETG on helposti tulostettava ja hajuton muovi, jolla päästään helposti hyvin siistiin lopputulokseen. Tulostettu kappale on pinnaltaan kiiltävä ja joh..
Tuotekoodi: DR-3D-PETG-BLACK
PETG Solid Black General 3D MASSA 1,75mm
PETG Solid Black General 3D MASSA 1,75mm, 1kg PETG on helposti tulostettava ja hajuton muovi, jolla päästään helposti hyvin siistiin lopputulokseen. Tulostettu kappale on pinnaltaan kiiltävä ja johtaa hyvi..
Tuotekoodi: CITY-FEE-PETG-SOLID-BLACK
PETG Solid Red General 3D MASSA 1,75mm
PETG Solid Red General 3D MASSA 1,75mm, 1kg PETG on helposti tulostettava ja hajuton muovi, jolla päästään helposti hyvin siistiin lopputulokseen. Tulostettu kappale on pinnaltaan kiiltävä ja johtaa hyvin ..
Tuotekoodi: CITY-FEE-PETG-SOLID-RED
PETG Solid White General 3D MASSA 1,75mm
PETG Solid White General 3D MASSA 1,75mm, 1kg PETG on helposti tulostettava ja hajuton muovi, jolla päästään helposti hyvin siistiin lopputulokseen. Tulostettu kappale on pinnaltaan kiiltävä ja johtaa hyvi..
Tuotekoodi: CITY-FEE-PETG-SOLID-WHITE
PETG Yellow DR 3D MASSA
PETG Yellow DR 3D MASSA High Quality, 1kg PETG on helposti tulostettava ja hajuton muovi, jolla päästään helposti hyvin siistiin lopputulokseen. Tulostettu kappale on pinnaltaan kiiltävä ja johtaa h..
Tuotekoodi: DR-3D-PETG-YELLOW
PETG Yellow General 3D MASSA 1,75mm
PETG Yellow General 3D MASSA 1,75mm, 1kg PETG on helposti tulostettava ja hajuton muovi, jolla päästään helposti hyvin siistiin lopputulokseen. Tulostettu kappale on pinnaltaan kiiltävä ja johtaa hyvin val..
Tuotekoodi: CITY-FEE-PETG-YELLOW
Taulman 3D 1.75mm t-glase PETT
Taulman 1.75mm t-glase PETT CoPolymer Clear, 0,454kg t-glase on korkealaatuista Polyetyleenitereftalaatti polymeeri eli PET. Se on muokattu siten, että sen 5% suurempi heijastavuus tekee siitä enemmän vastaavaa lasin pol..
Tuotekoodi: TAULMAN-PETT
Taulman Tech-G
Taulman 1.75mm Tech-G, 1kg TECH-G on jatkojalostettua PETG-materiaalia, sillä on kuitenkin suurempi lujuus kuin tavallisella PETG:llä, mutta edelleen se on helposti tulostettavaa materiaalia. Huom! Klikkaa kuvaa, niin sa..
Tuotekoodi: TAULMAN-TECHG
Näytetään 1 - 18 / 18 tuotetta