Suodattimet

 • Hinta
  € -
 • Valmistajat
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Tulostusväri
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Tulostusmateriaali
  0
  0

PLA-muovit 3D-tulostukseen

PLA

PLA-muovit 3D-tulostukseen

Järjestys:
Näytä:
3D Systems 401396-01 PLA Yellow 3D-tulostusmateriaali
3D SYSTEMS CubePro Cartridge, PLA, Yellow, 1 kg PLA on yksinkertaisesti muovinauhaa ja se liukenee natriumhydroksidiin. Sitä käytetään pääasiassa tukimateriaalina ja voidaan tulostaa suuria mää..
Tuotekoodi: 3DS-PRO-3D-PLA-YELLOW
3D Systems 401402-01 PLA Brown 3D-tulostusmateriaali
3D SYSTEMS CubePro Cartridge, PLA, Brown, 1 kg PLA on yksinkertaisesti muovinauhaa ja se liukenee natriumhydroksidiin. Sitä käytetään pääasiassa tukimateriaalina ja voidaan tulostaa suuria mää..
Tuotekoodi: 3DS-PRO-3D-PLA-BROWN
3D Systems 401422-01 PLA Grey 3D-tulostusmateriaali
3D SYSTEMS CubePro Cartridge, PLA, Grey, 1 kg PLA on yksinkertaisesti muovinauhaa ja se liukenee natriumhydroksidiin. Sitä käytetään pääasiassa tukimateriaalina ja voidaan tulostaa suuria määr..
Tuotekoodi: 3DS-PRO-3D-PLA-INDUSTRIAL-GREY
3D Systems 403046 PLA Navy Blue 3D-tulostusmateriaali
  3D SYSTEMS CubePro Cartridge, PLA, Navy Blue, 1 kg PLA on yksinkertaisesti muovinauhaa ja se liukenee natriumhydroksidiin. Sitä käytetään pääasiassa tukimateriaalina ja voidaan tulostaa suuria m&a..
Tuotekoodi: 3DS-PRO-3D-PLA-NAVY-BLUE
3D Systems 403047 PLA Dark Grey 3D-tulostusmateriaali
3D SYSTEMS CubePro Cartridge, PLA, Dark Grey, 1 kg PLA on yksinkertaisesti muovinauhaa ja se liukenee natriumhydroksidiin. Sitä käytetään pääasiassa tukimateriaalina ja voidaan tulostaa suuria mä&a..
Tuotekoodi: 3DS-PRO-3D-PLA-DARK-GREY
ABS RED DR 3D MASSA
a PLA Clear Natural DR 3D MASSA High Quality, 1kg DR 3D filamentit valmistetaan Euroopassa ja ovat laadullisesti filamenttien eliittiä. Filamentin värin ja teknisten ominaisuuksien valvonta on erittäin tiukkaa ja DR 3D ..
Tuotekoodi: DR-3D-PLA-CLEAR-NATURAL
eALFILL NATURAL General 3D MASSA 1,75mm
  eSUN eAl-fill NATURAL General 3D MASSA 1,75mm, 1kg eSunin eAl-fill filamentti on pla-pohjainen filamentti mihin on lisätty alumiinipulveria. Tulostettuja kappaleita voi hioa ja kiillottaa, jolloin niistä tulee alumiinis..
Tuotekoodi: CITY-ESUN-EALFILL-NATURAL
ESUN WOOD General 3D MASSA 1,75mm 0,5kg
ESUN Wood General 3D MASSA 1,75mm, 0,5kg eSunin eSun wood filamentissa on lisätty puukuituja PLA:n sekaan. Lopputuloksena on tulosteita, jotka ovat miellyttäviä koskea ja mahdollisia hioa tai värjätä. Tekniset tiedot: - 1.75mm (Acc..
Tuotekoodi: CITY-ESUN-WOOD
German RepRap 100374 ABS Musta 750g 3D-tulostusmateriaali
German RepRap 100374. Paino: 750 g, Paksuus: 3 mmABS Plastic black with a diameter of 3mm on a spool. 750g each spool. Especially produced for 3D printing.The material is sold on spools to prevent entangling. A decisive advantage compared to loose ma..
Tuotekoodi: GER100374
PLA Black DR 3D MASSA
PLA Black DR 3D MASSA High Quality, 1kg DR 3D filamentit valmistetaan Euroopassa ja ovat laadullisesti filamenttien eliittiä. Filamentin värin ja teknisten ominaisuuksien valvonta on erittäin tiukkaa ja DR 3D onkin s..
Tuotekoodi: DR-3D-PLA-BLACK
PLA BLACK General 3D MASSA 1,75mm
ESUN PLA Black General 3D MASSA, 1kg ESUN PLA on yksinkertaisesti muovinauhaa ja se liukenee natriumhydroksidiin. Sitä käytetään pääasiassa tukimateriaalina ja voidaan tulostaa suuria määriä..
Tuotekoodi: CITY-ESUN-PLA-BLACK
PLA Blue DR 3D MASSA
PLA Blue DR 3D MASSA High Quality, 1kg DR 3D filamentit valmistetaan Euroopassa ja ovat laadullisesti filamenttien eliittiä. Filamentin värin ja teknisten ominaisuuksien valvonta on erittäin tiukkaa ja DR 3D onkin sa..
Tuotekoodi: DR-3D-PLA-BLUE
PLA BLUE General 3D MASSA 1,75mm
ESUN PLA Blue General 3D MASSA, 1kg ESUN PLA on yksinkertaisesti muovinauhaa ja se liukenee natriumhydroksidiin. Sitä käytetään pääasiassa tukimateriaalina ja voidaan tulostaa suuria määriä...
Tuotekoodi: CITY-ESUN-PLA-BLUE
PLA Brown DR 3D MASSA
a PLA Brown DR 3D MASSA High Quality, 1kg DR 3D filamentit valmistetaan Euroopassa ja ovat laadullisesti filamenttien eliittiä. Filamentin värin ja teknisten ominaisuuksien valvonta on erittäin tiukkaa ja DR 3D onkin sa..
Tuotekoodi: DR-3D-PLA-BROWN
PLA BROWN General 3D MASSA 1,75mm
ESUN PLA Brown General 3D MASSA, 1kg ESUN PLA on yksinkertaisesti muovinauhaa ja se liukenee natriumhydroksidiin. Sitä käytetään pääasiassa tukimateriaalina ja voidaan tulostaa suuria määriä..
Tuotekoodi: CITY-ESUN-PLA-BROWN
PLA Fire Red DR 3D MASSA
PLA Fire Red DR 3D MASSA High Quality, 1kg DR 3D filamentit valmistetaan Euroopassa ja ovat laadullisesti filamenttien eliittiä. Filamentin värin ja teknisten ominaisuuksien valvonta on erittäin tiukkaa ja DR 3D onkin ..
Tuotekoodi: DR-3D-PLA-FIRERED
PLA Gold DR 3D MASSA
PLA Gold DR 3D MASSA High Quality, 1kg DR 3D filamentit valmistetaan Euroopassa ja ovat laadullisesti filamenttien eliittiä. Filamentin värin ja teknisten ominaisuuksien valvonta on erittäin tiukkaa ja DR 3D onkin saav..
Tuotekoodi: DR-3D-PLA-GOLD
PLA GOLD General 3D MASSA 1,75mm
ESUN PLA Gold General 3D MASSA, 1kg ESUN PLA on yksinkertaisesti muovinauhaa ja se liukenee natriumhydroksidiin. Sitä käytetään pääasiassa tukimateriaalina ja voidaan tulostaa suuria määriä...
Tuotekoodi: CITY-ESUN-PLA-GOLD
PLA Green DR 3D MASSA
PLA Green DR 3D MASSA High Quality, 1kg DR 3D filamentit valmistetaan Euroopassa ja ovat laadullisesti filamenttien eliittiä. Filamentin värin ja teknisten ominaisuuksien valvonta on erittäin tiukkaa ja DR 3D onkin saa..
Tuotekoodi: DR-3D-PLA-GREEN
PLA Grey DR 3D MASSA
PLA Grey DR 3D MASSA High Quality, 1kg DR 3D filamentit valmistetaan Euroopassa ja ovat laadullisesti filamenttien eliittiä. Filamentin värin ja teknisten ominaisuuksien valvonta on erittäin tiukkaa ja DR 3D onkin saav..
Tuotekoodi: DR-3D-PLA-GREY
Näytetään 1 - 20 / 92 tuotetta