Suodattimet

  • Hinta
    € -

Zortrax-filamentit 3D-tulostukseen

Zortrax

Zortrax-filamentit 3D-tulostukseen

Järjestys:
Näytä:
Zortrax Z-ABS Android Green
Zortrax Z-ABS Android Green, 0,8kg Z-ABS materiaalissa on korkeampi kestävyys kuin PLA:ssa, tehden siitä hiekkapaperi- ja asetoni käsittelyn kestävän. Pystyt jopa poraamaan reikiä tulosteeseen Yhteens..
Tuotekoodi: ZOR-Z-ABS-ANDROID-GREEN
Zortrax Z-ABS Blue
Zortrax Z-ABS Blue, 0,8kg ABS materiaalissa on korkeampi kestävyys kuin PLA:ssa, tehden siitä hiekkapaperi- ja asetoni käsittelyn kestävän. Pystyt jopa poraamaan reikiä tulosteeseen. Yhteensopiva Zort..
Tuotekoodi: ZOR-Z-ABS-BLUE
Zortrax Z-ABS Cool Grey
Zortrax Z-ABS Cool Grey, 0,8kg ABS materiaalissa on korkeampi kestävyys kuin PLA:ssa, tehden siitä hiekkapaperi- ja asetoni käsittelyn kestävän. Pystyt jopa poraamaan reikiä tulosteeseen. Yhteensopiva..
Tuotekoodi: ZOR-Z-ABS-COOL-GREY
Zortrax Z-ABS Green
Zortrax Z-ABS Green, 0,8kg ABS materiaalissa on korkeampi kestävyys kuin PLA:ssa, tehden siitä hiekkapaperi- ja asetoni käsittelyn kestävän. Pystyt jopa poraamaan reikiä tulosteeseen. Yhteensopiva Zor..
Tuotekoodi: ZOR-Z-ABS-GREEN
Zortrax Z-ABS Orange
Zortrax Z-ABS Orange, 0,8kg ABS materiaalissa on korkeampi kestävyys kuin PLA:ssa, tehden siitä hiekkapaperi- ja asetoni käsittelyn kestävän. Pystyt jopa poraamaan reikiä tulosteeseen. Yhteensopiva Zo..
Tuotekoodi: ZOR-Z-ABS-ORANGE
Zortrax Z-ABS Pure Black
Zortrax Z-ABS Pure Black, 0,8kg ABS materiaalissa on korkeampi kestävyys kuin PLA:ssa, tehden siitä hiekkapaperi- ja asetoni käsittelyn kestävän. Pystyt jopa poraamaan reikiä tulosteeseen. Yhteensopiv..
Tuotekoodi: ZOR-Z-ABS-PURE-BLACK
Zortrax Z-ABS Red
Zortrax Z-ABS Red, 0,8kg ABS materiaalissa on korkeampi kestävyys kuin PLA:ssa, tehden siitä hiekkapaperi- ja asetoni käsittelyn kestävän. Pystyt jopa poraamaan reikiä tulosteeseen. Yhteensopiva Zortr..
Tuotekoodi: ZOR-Z-ABS-RED
Zortrax Z-ABS Sky Blue
  Zortrax Z-ABS Sky Blue, 0,8kg ABS materiaalissa on korkeampi kestävyys kuin PLA:ssa, tehden siitä hiekkapaperi- ja asetoni käsittelyn kestävän. Pystyt jopa poraamaan reikiä tulosteeseen. Yhteens..
Tuotekoodi: ZOR-Z-ABS-SKY-BLUE
Zortrax Z-ABS Warm Grey
Zortrax Z-ABS Warm Grey, 0,8kg ABS materiaalissa on korkeampi kestävyys kuin PLA:ssa, tehden siitä hiekkapaperi- ja asetoni käsittelyn kestävän. Pystyt jopa poraamaan reikiä tulosteeseen. Yhteensopiva..
Tuotekoodi: ZOR-Z-ABS-WARM-GREY
Zortrax Z-ABS White
Zortrax Z-ABS White, 0,8kg ABS materiaalissa on korkeampi kestävyys kuin PLA:ssa, tehden siitä hiekkapaperi- ja asetoni käsittelyn kestävän. Pystyt jopa poraamaan reikiä tulosteeseen. Yhteensopiva Zor..
Tuotekoodi: ZOR-Z-ABS-WHITE
Zortrax Z-ABS Yellow
Zortrax Z-ABS Yellow, 0,8kg ABS materiaalissa on korkeampi kestävyys kuin PLA:ssa, tehden siitä hiekkapaperi- ja asetoni käsittelyn kestävän. Pystyt jopa poraamaan reikiä tulosteeseen. Yhteensopiva Zo..
Tuotekoodi: ZOR-Z-ABS-YELLOW
Zortrax Z-GLASS Natural Transparent
Zortrax Z-GLASS, 0,8kg Jos olet koskaan halunnut tehdä asioita, jotka jäljittelevät lasia, niin nyt se onnistuu Z-GLASS materiaalin avulla. Z-GLASS:llä on mahdollista tehdä tarkka kopio projektistasi lasisen ..
Tuotekoodi: ZOR-Z-GLASS
Zortrax Z-HIPS Black
Zortrax Z-HIPS Black, 0,8kg Z-HIPS, High Impact Polystyren eli iskun kestävä polystyreeni. Tulostaminen on samankaltaista kuin ABS:llä, mutta HIPS liukenee asetonin sijasta limoneeniin tehden siitä hyvän tuki..
Tuotekoodi: ZOR-Z-HIPS-BLACK
Zortrax Z-HIPS Grey
Zortrax Z-HIPS Grey, 0,8kg Z-HIPS, High Impact Polystyren eli iskun kestävä polystyreeni. Tulostaminen on samankaltaista kuin ABS:llä, mutta HIPS liukenee asetonin sijasta limoneeniin tehden siitä hyvän tukim..
Tuotekoodi: ZOR-Z-HIPS-GREY
Zortrax Z-HIPS Natural White
Zortrax Z-HIPS Natural White, 0,8kg Z-HIPS, High Impact Polystyren eli iskun kestävä polystyreeni. Tulostaminen on samankaltaista kuin ABS:llä, mutta HIPS liukenee asetonin sijasta limoneeniin tehden siitä hyv&aum..
Tuotekoodi: ZOR-Z-HIPS-NATURAL-WHITE
Zortrax Z-PCABS Ivory
Zortrax Z-PETG Grey, 0,8kg Z-PCABS on syntynyt yhdistämällä kahta eri materiaalia. Minkä takia se on rasituksen kestävää. Se on myös kestää eri lämpötiloja, UV-valoa, ja kem..
Tuotekoodi: ZOR-Z-PCABS-IVORY
Zortrax Z-PETG Black
Zortrax Z-PETG Black, 0,8kg Z-PETG on erittäin vastustuskykyinen; se kestää suoloja, happoja ja emäksiä. PETG on helposti tulostettava ja hajuton muovi, jolla päästään helposti hyvin siist..
Tuotekoodi: ZOR-Z-PETG-BLACK
Zortrax Z-PETG Grey
Zortrax Z-PETG Grey, 0,8kg Z-PETG on erittäin vastustuskykyinen; se kestää suoloja, happoja ja emäksiä. PETG on helposti tulostettava ja hajuton muovi, jolla päästään helposti hyvin siisti..
Tuotekoodi: ZOR-Z-PETG-GREY
Zortrax Z-ULTRAT Blue
Zortrax Z-ULTRAT Blue, 0,8kg Z-ULTRAT on monipuolinen materiaali, jonka avulla teet niin prototyyppejä varaosaksi kuin lopullisia tuotteitakin loppuasiakkaalle. Yhteensopiva Zortrax M200 kanssa. ..
Tuotekoodi: ZOR-Z-ULTRAT-BLUE
Zortrax Z-ULTRAT Brown
Zortrax Z-ULTRAT Brown, 0,8kg Z-ULTRAT on monipuolinen materiaali, jonka avulla teet niin prototyyppejä varaosaksi kuin lopullisia tuotteitakin loppuasiakkaalle. Yhteensopiva Zortrax M200 kanssa. ..
Tuotekoodi: ZOR-Z-ULTRAT-BROWN
Näytetään 1 - 20 / 40 tuotetta