Makex M-one 3D DLP 3DPrintteri, ilman projektoria | ALE
  • Tarjous
Makex M-one 3D DLP 3DPrintteri, mukaan Vivitek projektori asennettuna

Makex M-one 3D DLP 3DPrintteri, ilman projektoria

MakeX
MAKEX-M-ONE
Valmiiksi koottu ja esikalibroitu DLP-tekniikkaa käyttävä 3D-tulostin, Erikoishinta (ale n.30%) esittelykone, joka toimii projektorin avulla.
TOIMITUSAIKA: 1-3 arkipäivää
Verkkokauppa 1 kpl
Hämeenlinna 1 kpl
Toimituskulut 0 € Hämeenlinnan toimipisteeseen.
2 355,00 €
Sisältää alv:n

Pyydä päivitetty tarjous ja toimitusaika

 
Valmiiksi koottu ja esikalibroitu DLP-tekniikkaa käyttävä 3D-tulostin Yksinkertainen käyttää, Esteettisen näköinen pöytätulostin joka tulostaa erinnomaista laatua olevia 3D-tuotteita. Laite myydään ilman projektoria.
(Myydään markkinoiden halvimpaan hintaan).

Tarkka ja nopea Rakennuskoko 145 x 110 x 170 mm Tukeva metallinen runko Myydään nyt asennettuna projektorin kanssa MAKEX M-ONE 3D tulostin helppoon tulostukseen kotiin ja kouluun Vallankumouksellinen tulostin suunnittelijalle M-ONE on DLP pohjainen 3D tulostin joka on yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen ohjelmistoltaan.

M-ONE soveltuu yksittäiselle suunnittelijalla, jolla voi luoda oman pienen tehtaansa omalle työpöydälleen. M-ONE on erittäin edullinen tekijöille, pienille studioille sekä oppilaitoksille. Nopeaa ja tarkkaa tulostusta Korkeammalla tulostusnopeudella, lyhyemmällä odotusajalla saat saatettua pelkästä ajatuksesta mallin todelliseksi muutamassa tunnissa. Uskomattamoman yksityiskohtainen 3D tarjoaa tarkat ja kauniit tulosteet. Jopa 20 mikronin kerros paksuudella ja 140 mikronin minimi paksuudella saat tulostettua näyttäviä tuotoksia. Vain mielikuvituksesi on rajana, kun suunnittelet yksityiskohtaisia ja monimutkaisia malleja koska tahansa. Suuri tulostusalusta Isolla tulostusalustalla, 145 x 110 x 170 mm rakennuskoko on loistavaa prototyypeille, askarteluun sekä moniin muihin tarkoituksiin. Et heitä hukkaan materiaalia Jokaiseen tulosteeseen tarvitset vain noin 100ml resiiniä. Jäljelle jäävä voidaan kierrättää ja käyttää seuraavassa mallissa tulostettaessa. Ohjelmisto käyttäjälle täydellinen M-ONe toimii yksinkertaisella ja käyttäjäystävällisellä ohjelmistolla, joka sisältää automaattisen tuen. Tärkeintä on, että tulostus on helppoa ja nopeaa, varmistaen että jokainen tulostus on nautinto. Tekniset tiedot: 70 Mikron XY -70 mikron XY resoluutio -15-105 mikronin kerroksen paksuus -150mm x 85mm x 170mm Rakennuskoko -HD Projektori 1920 x 1080 * Tästä pääset sisarkauppaamme Projektoritaravataloon  Lisätietoa: Valmistajan kotisivut
Uusi
No reviews
Tekniset tiedot ja kuvat tarjoaa kolmas osapuoli. Emme vastaa virheellisistä tiedoista.

8 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Hae tulostimen muste- ja värikasetteja
Tuote lisätty vertailuun