Ale! Zortrax M300 3D-tulostin, myymälämme DEMO tulostin Laajenna

Zortrax M300 3D-tulostin, myymälämme DEMO tulostin

Zortrax Zortrax

ZORTRAX-M300-DEMO

Uusi

Zortrax M300 3D-tulostin, (Myymälässämme näytteillä oleva DEMO - erikoistarjous)

Tiedot

Toimitusaika: 2-7 arkipäivää

2 090,00 €

sis. alv
1 685,48 € Alv 0%.

+ painavan tai suuren tuotteen lisärahti 30.00€
HUOM! Tuotetta ei voi lähettää pakettiautomaattiin
103,80 €/kk (24kk) *    Lue lisää

Pyydä päivitetty tarjous ja toimitusaika

Ostamalla tämän tuotteen voit kerätä jopa 418 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissasi on yhteensä 418 pistettä, jotka voidaan muuntaa alennuskupongiksi 20,90 €.

$nbsp;

Zortrax M300 - Suuri tilavuus ammatillinen 3D-tulostin

Osta tämä M300 3D-tulostin ja hanki upea kone Zortrax-laatua. Zortrax M200: n suurella veljellä on samat voimakas plug & play 3D -tulostuskyky. Tämä laite on erittäin vankka, helppokäyttöinen ja tarjoaa erinomaisen lisäaineen valmistuskokemuksen. M300 tulee ulos ruutuun plug & play. Tämän laitteen käyttö on helppoa käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ja viipalointiohjelmiston Z-Suite ansiosta. Usein ilmaiset päivitykset parantavat Z-Suite-toimintoa.

Kevyt ja kompakti FDM-tekniikkaa käyttävä 3D-tulostin Yksinkertainen käyttää Rakennuskoko 300 x 300 x 300 mm Suljettu tulostustila.  Zortrax M300 Opetuskäyttöön, pienteollisuuteen tai harrastetarkoitukseen soveltuva 3D-tulostin 3D tulostin joka toimii LPD -tekniikalla. Zortrax M300 on edeltäjäänsä M200 huomattavasti isompi ja entistäkin monipuolisempaan tarkoitukseen suunniteltu 3D-tulostin. M300:ssa yhdistyy todistetusti tarkkuus ja luotettavuus 3D-ympäristössä. Yhdessä Z-SUITE ohjelmiston ja filamenttien kanssa M300 tarjoaa todella upeaa tulostustarkkuuta sileällä pinnalla.

Arvostettu valmistaja joka tarjoaa tarkkuutta Zortrax on aiemmalla versiollaan voittanut 3D HUBS:n Plug'N'Play kategoriassa sekä 2015 että 2016 parhaan tulostimen palkinnon. Tämä kertoo asiantuntemuksesta. Luotettavuus, tehokkuus ja tarkkuus yhdistettynä kohtuulliseen hintatasoon tekee siitä mielekkään vaihtoehdon. 3D-tulostin ja ohjelmisto toimivat tiiviisti yhteen ja siihen on saatavilla laaja valikoima materiaaliaaleja, erilaisilla ominaisuuksilla ja väreillä. M300:ssa on valmiiksi sivupaneelit, jolloin tulostuksen aikana lämpötila ei vaihtele, vaan pysyy tasaisena alusta loppuun. Entistäkin isompaa mitoitusta ja toistettavaa täsmällisyyttä. Yhtälöllä, jossa on 3D-tulostin ohjelmisto ja materiaalit, saadaan taatusti laadukkaita 3D-tulosteita. Zortrax M300:lla pystyy huolellisesti toistamaan jokaisen 3D-mallin, mikä tarkoittaa, että voit tulostaa yksityiskohtaisia elementtejä varmana siitä, että jokainen kopio on täysin identtinen edeltäjiinsä nähden ja saat kahdennettua mallin menettämättä sen alkuperäistä ulkoasua. Todellinen kilpailuetu Kun sanotaan, että voit tulostaa mitä tahansa Zortraxilla, se myös tarkoitta sitä. Vain oma mielikuvituksesi on rajana. Voit toteuttaa mitä erilaisempia tulosteita Zortraxilla. Mitä sitten saat pakkauksessa mukana? Tulostimen mukana tulee kaikki tarvittava ensimmäisiin tulosteisiin. Asenna valmistajan Z-Suite ohjelmisto ja olet valmis tulostamaan.

Zotrax M300 on varustettu innovatiivisella kalibrointijärjestelmällä, joka varmistaa, että taso on tasoitettu oikein joka kerta. Itse alustalla on viisi kalibrointipistettä, jotka laskevat sen tarkan sijainnin. Järjestelmä voi määrittää, millä tasolla kalibrointipisteet tulisi sijoittaa. Pienen kallistuksen tapauksessa ekstruuderi sopeutuu alustan asemaan samalla kun se asettaa mallin ensimmäiset kerrokset. Suosittelemme, että Zortrax M300 tasoitetaan kuljetuksen jälkeen. Seuraa vain näytön ohjeita ja rakennusalustasi tasoitetaan alle 5 minuutissa. Ennen kuin siirrät 3D-tulostinta, kalibrointia ei tarvita.
X- ja Y-akselijärjestelmä

Kaksois-X- ja Y-akseleiden järjestelmä johtaa ekstruuderia suurella tarkkuudella. 3D-tulostuksen vakaus ja laatu paranevat huomattavasti käyttämällä 8 sileää tankoa. Rakennusalusta liikkuu hyvin tasaisesti ja ilman tärinää. Tämä on keskeinen tekijä laadukkaiden 3D-tulostusten kannalta.
Yhden ekstruuderin tuki

Tukirakenteen luominen on helppoa Single Extruder Support -järjestelmän (SES) ansiosta. Tämä ominaisuus mahdollistaa 3D-tulostustukirakenteen monimutkaisille malleille ilman, että tarvitset kaksoisuuttinta ja lisämateriaalia. Zortrax M300: n 3D-tulostettu tukirakenne on helppo poistaa ja tehostaa. Suulakepuristin on optimoitu käyttämään vain täsmällistä hehkulangan määrää, jota tarvitaan mallin tukemiseksi.
Yhteensopivat materiaalit

Suosittelemme 3D-tulostusta Z-filamenteilla, joissa on Zortrax® M300: n ominaisuudet. Kun valmistat näitä säikeitä, hyvät tulokset ovat taattuja. Jos haluat kokeilla materiaaleja, suosittelemme, että käytät PrimaVALUE-, PrimaSELECT- ja EasyPrint-filamentteja hyvään hintaan ja turvalliseen 3D-tulostukseen.
Vaihtoehto suljetussa rakennuskammiossa

Jos työskentelet ABS- tai filamenttilangoilla, jotka yleensä taipuvat, suosittelemme, että päivität Zortrax M300 -laitteen sivukansien ja peiton avulla. Tämä pitää rakennuskammionne lämpimänä ja minimoi vääntymisen.

Tekniset tiedot: Physical dimensions without spool: 490 x 490 x 590 mm with spool: 490 x 560 x 590 mm shipping box: 576 x 576 x 842 mm shipping box weight:56 kg Printing Technology: LPD Build volume: 300 x 300 x 300 mm Resolution: 140-300 microns Material container: spool Wall thickness: optimal: 800 microns Resolution of single printable point: 400 microns Material diameter: 1.75 mm (0.069 in) Nozzle diameter: 0.4 mm (0.015 in) Minimum single positioning: 1.5 microns Positioning precision (X/Y): 1.5 microns Z-axis single step: 1.25 microns Temperature Extruder maximum temperature: 380°C Heated platform: yes Platform maximum temperature: 110°C Ambient operation temperature: 20°-35°C Storage temperature: 0°-35°C (32°-95°F) Electrical AC input: 110/240 V ~ 2 A 50/60 Hz Power requirements: 24 V DC @ 21 A Power consumptione: max 500 W 3D printer support: Mechanically removed - printed from the same material as the model Extruder: single Connectivity: SD card (included) Available materials: Z-HIPS Z-GLASS Z-PETG Z-PHA Software Software bundle: Z-SUITE File type: sstl., obj., dxf., 3mf. Supports: Mac OS X / Windows 7 and newer versions Lisätietoja: Valmistajan kotisivut


Hyväksy Käytämme sivustoillamme evästeitä parhaan käyttö- ja ostoskokemuksen saavuttamiseksi. Asioimalla sivuillamme hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja