Juhlavuoden erikoistarjoukset
Tästä näet City Plus Oy:n verkkokauppojen erikoistarjoukset kaupoittain Kaikki hinnat sisältävät alv24%, tuotteita rajoitetut erät, tarjoukset voimassa vain tarjouserille. Lisätietoja myynnistämme!  Juhlavuoden tarjouksia päivitetään jatkuvasti ja tarjoustuotteet muuttuvat vuoden aikana. Tulostintavaratalo:  Epson AL-M300DN, Järeä ja nopea monolaser työjuhta jatkuvaan käyttöön - 119,00€ (-60%) Epson Workforce Pro 4640DTWF, Erinomainen värimonitoimitulostin yrityksille tai kotitoimistoon - 199,00€ (-25%)  Xerox Workcentre 6515DN, Monitoimivärilaser yrityksille - 469,00&eu..
3D-tulostusta suoraan älypuhelimesta
Leapfrogin valmistama Bolt on viime syksyn Digiexpossa-messuillakin näytillä ollut 3D-tulostin, joka tarjoaa rutkasti ominaisuuksia ja tulostusvaihtoehtoja myös vaativamman käyttäjän tarpeisiin. Tulostimen mielenkiintoisin ominaisuus on mahdollisuus käynnistää tulostus suoraan mobiililaitteen näytöltä. Kun tulostustiedosto on valmiina ja älypuhelin tai tabletti on samassa langattomassa verkossa printterin kanssa, käyttäjä voi käynnistää tulostuksen mobiililaitteesta. Tämän jälkeen tulostuksen etenemistä voi seurata kätevästi kännykän näytöltä.  ..
3D-printtauksen Apple: Käyttäjien palkitsema tulostin, jolla aloittelijakin onnistuu
3D-tulostaminen ei välttämättä ole aivan mutkatonta, varsinkaan jos käyttäjän tarvitsee etsiä oikeat asetukset erilaisille muoveille ja väriaineille. Varsinkin aloittelijalta vaaditaan usein melkoisesti kärsivällisyyttä ja opettelua. Zortraxia voidaan pitää 3D-tulostinten Applena. Valmistaja on erikoistunut helppokäyttöisiin ja suoraan paketista käyttövalmiisiin laitteisiin, joilla aloittelijakin onnistuu ilman käyttöoppaiden lukemista. Zortraxin ensimmäinen malli keräsi takavuosina pääomaa Kickstarter-joukkorahoituspalvelussa. Käyttäjät innostuivat nimenomaan tulostinte..
Päätimme täällä 3D-tavaratalossa tuulettaa hieman varastoa ja laskimme filamenttien hintoja pysyvästi. Esimerkkinä eSunin  PLA+, varmasti maan halvimpaan hintaan 21,9€ per kerä. Myös muiden filamenttien hintaa on laskettu ja tuhansien kilojen varastovalikoimasta löytyy varmasti jotain kaikille FDM-tulostajille. Tule käymään Hämeenlinnan Kantolassa tai soita ja tarkista uusimmat filamentit, uutta tavaraa tulee jatkuvasti ja kaikkia ei ehditä laittamaan edes sivuille. Ja kun ei apteekissa olla niin tarjoustakin saa aina kysyä.    Meiltä saat myös ammittilaisen avun ja vinkit jos 3d-tulostaminen ei s..
City Plus Oy 25v/100v Juhlavuosi!
Suomen juhliessa tänä vuonna itsenäisyytensä sataa vuotta, me City Plus Oy.ssä juhlimme 25v. juhlavuottamme. Tämän vuoden sloganimme on City Plus 25/100v juhlavuosi Vuonna 1992, aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta, perustaessamme City Plus Oy.n. Yritys aloitti toimintansa omistajan perheen voimin. Vuosien varrella yritys on kehittynyt alkuperäisestä optisten tallennuslaitteiden ja tarvikkeiden maahantuonnista ja jälleenmyynnistä, neljään eri tuoteryhmiin keskittyviin verkkokauppoihin. Kevättalvella 2011 avasimme Tulostintavaratalon, joka keskittyi nimensä mukaisesti tulostamiseen ja siihen läheisesti liittyviin tuotteisiin.&..
Kuulumisia Formnext-messuilta
Jokavuotiset Formnext-messut ovat käynnissä Frankfurtissa ja tänäkin vuonna on messuilla nähty paljon mielenkiintoisia tuotejulkistuksia. Yhtenä julkaistuista tuotteista on oman edustuksemme, Envisiontecin HiRes lisänimen saanut, Vector 3SP-tulostin. Tämän ammattilaiskäyttöön tehdyn SLA-tulostimen työala pysyi 300 x 175 x 200mm kokoisena, mutta xy-resoluutio kasvoi 60 mikrometriin. HiRes Vectorilla pystyy tulostamaan muun muassa jo perusmallista tuttuja ABS, ABS High Impact ja E-Glass materiaaleja. Henkilökohtainen suosikkimme materiaalivalikoimasta on E-Tool, joka on kehitetty ruiskuvalumuottien tekemiseen pienempiä ruiskuvalueri&a..
Tule tutustumaan uuteen Leapfrogin Xcel 3D-tulostimeen DigiExpoon!
Olemme mukana DigiExpo messuilla Helsingin Messukeskuksessa tulevana viikonloppuna 4.-6.11. Teknavin tuottamalla Tulevaisuus on täällä -osastolla. 
0 comments on this article - view comments
Nordic3D expo:n kuulumisia
3D-tavaratalo otti osaa viime viikolla pidettyyn ja samalla skandinavian ensimmäiseen 3Dexpoon Vantaan Energia Areenalla. Messut olivat meille menestys ja haluammekin kiittää kaikkia ständillämme käyneitä! Mukana menossa olivat myös Zmorphinja Verbatimin edustajat, jotka kehuivat suomalaista messukansaa.Moni kehui ZMorphin uutta 2.0sx mallia messujen mielenkiintoisimmaksi tuotteeksi ja emme voi olla kuin samaa mieltä!Lisäksi saimme ylättäen mahdollisuuden ylimääräisen osaston meidän sähköisille tasapainoskoottereiden esittelyyn. Laitteiden suosia testailussa ylätti positiivisesti ja moni lapsesta mummoon halusivat kokeilla laittteita. ..
ZMorph-pakettitarjous

3D-Tavaratalo juhlii City Plus Oy:n ZMorph 3D-tulostimien maahantuonnin laajentumista Ruotsiin ja Norjaan mahtavilla tarjouksilla!

3D-Tavaratalon 3D-ALE
Tule tarkistamaan alan kovimmat tarjoukset joka kuukauden kolmas päivä! Voit tehdä hulppeat säästöt Tulostimen, skannerin ja tulostusmassojen hankinnassa ottaessasi osaa kolmannen päivän kampanjaan!..
Mekaanisen seinäkellon valmistus ZMorph 3D-tulostimella
Katso video ja tsekkaa linkki ZMorphin case studyyn, jossa valmistetaan mekaaninen seinäkello käyttäen kolmea eri työkalupäätä samassa 3D-tulostimessa. Rungon osia tulostetaan sekä jyrsitään ja pienimmät detaljit leikataan laser työkalupäällä. http://zmorph3d.com/custom-mechanical-clock/..
Näytetään 1 - 11 / 11 tuotetta