Merkki: Leapfrog
Tuotenumero: LEAPFROG-BOLT-PRO
Valmistajan tuotekoodi: BOLT PRO
Saatavuus: Keskusvarastossa, 1 - 3 Työpäivää
7.897,99€
Veroton: 6.369,35€
  • Uusi ja nopeampi 3D-tulostin
  • Aina Dual Extruder, eli kaksi tulostuspäätä
  • Tulostuspäät joilla on kummallakin erilliset liikkuvuudet
  • 100mm/sekunti pursotusnopeus
  • Käyttö myös ilman tietokonetta!
  • Suuri rakennuskoko, jopa 320 x 330 x 205mm
  • Tukeva suljettu kotelo
  • Lämmitetty tulostusalusta

Leapfrog BOLT PRO
Uusinta sarjaa Leapfrog tulostin mallien saralla!Bolt PRO tarjoaa uusinta teknologiaa ja innovaatioita mitä Leapfrog on kehittänyt. Tulostin on varustettu uusimmalla yksinkertaisella, mutta tehokkaalla ohjelmistolla, samalla se on kehitetty antamaan käyttäjälle maksimaalinen hallinta 3D-tulostimesta. Korkeatasoinen laitteisto ja ohjelmisto, takaavat 3D-tulostuksesta helpompaa, nopeampaa ja luotettavampaa.

Nykyaikainen ohjelmisto
Uusi BOLT Pro ohjelmisto on kehitetty parantamaan työnkulkua 3D-tulostuksessa. Sen jälkeen kun olet valmistellut tulosteen tietokoneella, voit siirtää sen BOLT Pro:hon WiFi:n, Ethernetin tai USB:n kautta. Tulostusta voidaan ohjailla 7 tuuman kapasitiiviselta kosketusnäytöltä, tai millä tahansa laitteella, jossa on selain. Ohjelmisto tarjoaa reaaliaikaista tietoa tulostimesta, filamentista ja tulostustyöstä. Sisäänrakennetun web-kameran avulla voit seurata tulostusta ja hallita tulostinta mobiililaitteella missä tahansa. Lisäksi asetuksia voidaan tarkentaa eri käyttäjille; voit rajoittaa tai laajentaa oikeuksia mitä kukin voi tehdä tulostimella. Leapfrogin parannettu ohjelmisto tekee 3D-tulostuksesta yhtä helppoa kuin minkä tahansa muun modernin laitteen käytöstä. BOLT Pro:n suljettuun rakenteeseen lisätyt LED-valot vaihtelevat väriä sen mukaan, mikäli tulostin on ns. tyhjäkäynnillä, lämmityksellä tai aktiivisena.

Tupla suuttimet
BOLT Pro:ssa on kaksi erillistä tulostuspäätä, joista kummallakin on oma suutin ja filament kela. Useimmissa tulostimissa joissa on tupla suutin, suoritettaessa kahdella materiaalilla tulostusta, toimeton suutin voi vuotaa filamenttia tulostuksen päälle tai mahdollisesti naarmuttaa pintakerrosta tulostettaessa. Tulostuspäiden erottaminen antaa mahdollisuuden kahteen eri väriin tai usean eri materiaalin käyttöön, ilman mitään vuotoa tulosteen päälle tai naarmuttamisesta. Toimeton suutin lepää sivussa, eikä näin ollen tuhoa tulostusta millään lailla. Kun on aika vaihtaa tulostuspäätä tulostuksen aikana. Käy toinen suutin reunassa tyhjentämässä itsensä ja pyyhkii itsensa ohjelmoinnin mukaisesti ja jatkaa tulostusta jossa on puhdas tulostustyö menossa. Lisäksi parannetulla usean materiaalin tupla suuttimilla voidaan käyttää myös samanaikaisesti replikaattorina tai pelikuvatilassa, mikä tulostaa kopiona toisen samanaikaisesti. Tällöin tulosteet ovat täsmälleen samat tai pelikuvana. Tämä kaksinkertaistaa tehokkaasti nopeuden tulostustöissä.

Monet materiaalit
Suljettu kammio ja lämitetty tulostuspeti takaavat sen, että BOLT Pro pystyy pitämään paljon vakaampaa lämpötilaa yllä ja tulosteet syntyvät vakaammin. Selkeä materiaalinsyöttökanava takaa sen, että joustavatkin filamentit tulostuvat ongelmitta. Tulostuspäiden lämpötila voidaan nostaa jopa 360° C. Yhdessä nämä ominaisuudet mahdollistavat BOLT:lla tulostamisen monenlaisia materiaaleja käyttäen.

Täydellinen valinta toimistoon
BOLT Pro on täysin suljettu ja siinä on aktiivinen HEPA-suodatin, jonka hyötysuhde on yli 99,9%. Tämä järjestelmä suodattaa epämiellyttäviä tai haitallisia höyryjä ilmasta, pitäen kaikki jotka ovat lähellä BOLT:ia turvassa. Täysin suljettu kotelo vähentää myös tulostimen synnyttämää ääntä, joten BOLT Pro sopii hyvin toimistoympäristöön.


Tekniset tiedot:
Physical dimensions (DxWxH): 723 x 831 x 801 mm
Printer weight: 61 kg
Input voltage range: 88-264VAC
Input frequency: 47 - 63 Hz
Power consumption: 600W
Operating temperature: 15 to 30 °C 59 to 86 °F
Build size single extruder (DWH*): 320 x 330 x 205 mm
Build size dual extruder (DWH*): 320 x 300 x 205 mm
Build size replicator/mirror mode (DWH*): 320 x 164 x 205 mm
Build volume: 21.6 L 4.8 gall.
Heated bed max temp: 90 °C 194 °F
Closed chamber: Yes
Hot end Max temp (standard / high temp): 270 / 360 °C
Number of extruders: 2
Extruder size(s): 0.35 mm
Filament size: 1.75 mm
Layer thickness: 0.05 to 0.35 mm
Advised printing speed (DW):
6000 mm/ min 100 mm/s
Max. travel speed (DW) 15000 mm / min 250 mm / s
Stepper motors: 1.8° Step angle with 1/32 micro stepping
Positioning accuracy (DW): 0.008 mm
Positioning accuracy (H): 0.010 mm
Body/frame construction: Aluminium Framework
Heated bed construction: High grade glass
Semi-automatic printbed Z-levelling: Yes
Ethernet connection: Yes
Wifi: Yes
Internal OS: Linux
USB standalone format: .Gcode format
Printing modes: Single, Dual Material, Replicator mode, Mirror mode
Open system print materials (** experimental): PLA, ABS, HIPS, Flex, Nylon, Hybrid, Woodfill, PVA**, Carbon**, other**Lisätietoja:
Valmistajan kotisivu