Merkki: ZMorph
Tuotenumero: ZMORPH-2SX_FULL_SET
Saatavuus: Keskusvarastossa, 1 - 3 Työpäivää
4.227,00€
Veroton: 3.408,87€
  • Tulostimella on 12 kuukauden takuu suuttimelle, tulostuspedille ja elektroniikalle
  • Valmiiksi koottu laite
  • Vaihdettavat Extruderit takaavat tulostimen monipuolisuuden
  • Standardi materiaalien (ABS ja PLA), lisäksi voit tulostaa myös monille muille materiaaleille
  • Taikinaextruderilla voit tulostaa erilaisia ruoka-aineita, myös suklaata
  • Saat kytkettyä tulostimen osaksi CNC-konetta jyrsintä-ja kaiverrustyökalulla
  • Laser-leikkurilla saat työstettyä niin puuta kuin pahviakin
  • Tulostusvalmis alle 5 minuutissa!

ZMorph 2.0 SX full set
Uusin 3D fabrikaattori, pientehdas jolla voit tehdä läheskaiken mikä liittyy protoamiseen ja piensarjatuotantoonZMorph 2.0 SX  3D-tulostimesta voi tulla työpöytäsi tärkein ja käytetyin työkalu. Minuutissa voit vaihtaa muovitulostuksesta esimerkiksi jyrsintään tai laser merkkaukseen

ZMorph 2.0 SX farbrikaattorissa on uusi ja entistäkin nopeampi työstöpöydän vaihto, joka täydentää Zmorphin modulaarista järjestelmää. Uuden työstöpöydän kiinnitys on entistäkin helpompaa, asetat sen vain oikeaan kohtaan ja magneettikiinnitysmekanismi kiinnittää sen paikoilleen. 3D-tulostimen muuntaminen CNC tai laser kaivertimeksi ei ole ikinä ollut näin helppoa.

Materiaalien monipuolisuus
Zmorph laitteella voit käyttää yli 30 erilaista materiaalia. 3D tulostuksessa voit käyttää kaikkea yksinkertaisesta polylaktidista(PLA) aina erilaisiin polyamideihin(nylon) ja muihin teknisiin muoveihin. Myös puu, koneistus vahat, muovit ja piirilevyt onnistuvat työkalupäätä vaihtamalla. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse tyytyä vain muutamaan eri materiaaliin vaan olet vapaa valitsemaan materiaalin oman projektisi mukaan.

LCD-kosketusnäyttö ja täysin uusi käyttöliittymä
Uusimpaan ZMorph fabrikaattoriin on lisätty erittäin helppokäyttöinen ja värillinen kosketusnäyttö, jonka kautta voit hoitaa kaikki koneen käyttöön liittyvät askareet. Esimerkiksi tulostuslämpötilan muutos ja työkalupään vaihto onnistuvat molemmat kolmella painalluksella.

Suljettu moottorinohjausjärjestelmä
ZMorph 2.0SX on hintaluokkansa ainoa 3d-tulostin, jossa on optinen liikkeen seuranta akselien moottoreissa. Tämä closed loop nimellä kutsuttu tekniikka valvoo tulostinpään liikettä ja ylläpitää tarkkuutta kaikkina aikoina, varsinkin tulostettaessa suurilla nopeuksilla, tai CNC jyrsittäessä suurella vääntömomentilla.

Täysin uusi rakenne
2.0SX:ssä on uusi rakenne, jossa tulostustila on entistä suljetumpi ja täten myös lämpöstabiilimpi. Integroidut kelatelineet helpottavat päivittäistä käyttöä.

Läpinäkyvä kansi
Uusitussa kuoressa on edessä, takana ja sivuilla avoimet kuoret mistä näkyy lävitse, nämä ovat vakiona jokaisessa Zmorph 2.0 SX:ssä. Ne toimivat suojakuorina, eristämällä pois koneen ulkopuoliset tekijät, kuten roskat. Lisäksi ne tarjoavat stabiilin tulostus lämpötilan, turvallisen tulostuksen ja puhtauden ympäristöönsä. Voit katsella mistä kulmasta tahansa työsi jälkeä läpinäkyvyyden ansiosta.

Pro lisäosat
Zmorph 2.0 SX tarjoaa laajennuksen X akselilla maganeetilla asennennettavaksi. Tämä ainutlaatuinen konsepti mahdollistaa yhdistämisen lisäosille erilaisien töiden yhteydessä.  Joten jos tarvitse enemmän jäähdytystä, kiinnitä vain ylimääräinen jäähdytin klikkaamalla sen kiinni.

Oma ohjelmisto
ZMorph monikäyttöinen 3D-tulostin käyttää Zmorphin maa Voxelizer ohjelmistoa. Se on ainoa ohjelmisto, joka hyödyntää täysin ZMorphin monipuolisuutta. Se on ilmainen, toimii useimmissa tiedostomuodoissa, minkä avulla kehitettyä mallia voidaan muokkaukata sen mukaan kuin itse tahtoo, ja se on nopea ja helppo käyttää.

12 kuukauden vapaa takuu
Jokainen ZMorphin mukana tulee 12 kuukauden vapaa takuu ja ja lisäksi on mahdollista hakea 24-kuukauden jatkotakuuta. ZMorph yhdessä valtuutettujen jälleenmyyjien tarjoaa teknisen tuen ja suuren tietämyspohjan oppaita ja opastusta.

Vaihda ja työstä erityökaluilla
Kaikki ZMorph työkalu päätä käyttää samaa yhteyttä järjestelmään ja tarvitsee vain muutaman nopean askeleen vaihdettava. Se on kuin käyttämällä sähkötyökaluja jossa vaihdettavat päät - yksi kone, jossa on useita eri toimintoja.

Voit valita työstöpääsi:
1,75 mm Muovin suutin
Mahdollistaa 3D-tulostuksen käyttäen materiaaleja kuten ABS, PLA, PVA, HIPS, Nylon, kumi, Timberfill, Woodlay, Flex, MY-ABS, PET-G ja monia muitakin.

3.00 mm Muovi suutin
Kuten pienemmällä 1,75mm suuttimella, 3.00 mm suuttimella on mahdollista tulostaa käyttäen samoja materiaaleja ABS, PLA, PVA, HIPS, Nylon, kumi, Timberfill, Woodlay, Flex, MY-ABS, PET-G ja monia muitakin.

DUAL PRO
Voit tulostaa objekteja käyttämällä kahta eri materiaaleja kerrallaan. Paras vaihtoehto silloin kun haluat valmistaa kaksivärisiä tulosteita tai ottaa käyttöön erilaisia mekaanisia ominaisuuksia yhden tulostuksen aikana.

CNC PRO
Muuttaa ZMorphisi CNC laitteeksi. Mahdollistaa jyrsinnän ja kaiverruksen koneistus vahaan, pleksiin, kumiin, EVA vaahtoon, melkein mitä tahansa puuhun ja moneen muuhunkin.

Laser työstöpää
Muuntaa ZMorph osaksi laserleikkuria / kaivertajaa. Mahdollistaa kaiverruksen sellaisille materiaaleille kuten puulle, nahalle ja pleksille sekä leikkaa PVA foliota, paperia ja pahvia.

Paksu massa suutin
Voit käyttää paksua massaa, kuten keramiikkaa, suklaata ja cookie taikinaa 3D-tulostuksessa.ZMORPH 2.0 S FULL setti sisältää:
• ZMorph 2.0 S Digital Fabrication,
• Single 1,75 Muovi suutin,
• Dual PRO suutin,
• CNC PRO,
• Laser Module (2W),
• Paksu tahna suutin,
• Vara suutin 0,4 mm,
• Lämmitetty työtaso 235 x 250 mm,
• Touch Probe kalibrointiin
• BuildTak,
• CNC pöytä jyrsintään ja leikkaukseen,
• Kuljetus kahva helpottaa kuljetusta.​

Ominaisuudet:
Rakenne
- Alumiini 6 ja 3 mm:n (tarkka ja erittäin jäykkä), ruostumatonta terästä 2 mm ja 3 mm, PET 3 mm ja ABS.
- Vaihdettavat suuttimet: 0,2 mm, 0,3 mm, 0,4 mm.
- Vaihdettavat työkalupäät.
- Vaihdettava työstöpöydä.
- Add-on korttipaikka.
- Lämmitetty työstöpöytä: karkaistua lasia 5 mm, silikoni lämmitin 140 W, lämpötila jopa 120C.

Mittasuhteet
- Työskentely alue: 250 x 235 x 165 mm. Suurin työtila 300 x 235 x 165 mm (poistetulla / auki olevalla kannella).
- Mitat: 530 x 555 x 480 mm.
- Paino: 20 kg pakkauksen kanssa (perusversio).
Tarkkuus
14 mikronia X ja Y-akselilla, 0,625 mikronia Z-akselilla.

Elektroniikka
Sunbeam 2.0 ARM LPC1769 prosessori, varustettu 5 askeleinenmoottori ohjaimet - 3 XYZ akselia, 2 lisää kahden materiaalin suulakepuristinta. Run Smoothieware. Sisäinen levyasema USB:llä yhteys.

Näyttö: LCD väri kosketusnäyttö.
viestintä: 
USB ja LAN (WiFi, WiFi-reitittimen kautta). Itsenäinen tulostus tuettu paneeli + sisäisen SD-kortti.


Tekniset tiedot:
Construction: Aluminum frame
Work area: 250 x 235 x 165 mm (max. 300 x 235 x 165 mm using xl table)
Materials; 
- printing: abs, pla, pva, hips, nylon, stick filament, policarbonate, bandlay, laybrick, laywoo-d3, rubber, etc.
- paste extrusion: ceramics, cake and chocolate etc.
- milling, cutting and engraving: plywood, beech, oak, maple, wood, pcb, machining wax, plexiglass, leather, paper etc.
Types of nozzle: Standard 0.4 mm nozzle, available 0.2 mm, 0.3 mm diameters offered separately.
Supported filament diameter: 1.75 mm, additional 3.00mm extruder offered separately.
Maximum travel speed: 500 mm/s
Recommended speed printing with abs for layer thickness 0.3 mm:
60-150 mm/s, depending on the desired print quality. Higher speeds are possible when printing on lower layers, in addition, faster printing using pla
Max acceleration: 3000 mm/s^2
Recommended height of layers: 50 – 400 microns
Heated table design: Hardened 5 mm glass, silicone heater 140w, up to 120 celsius degrees.
Intercheangable toolheads: 1.75/3 mm plastic extruder, dual pro plastic extruder, thick paste extruder, cnc pro, laser module (2w)
Communication: Usb and lan (can use wi-fi after plugging to wi-fi router). Stand alone printing supported via panel + sd card.
Electronics: Sunbeam 2.0 with lpc1769 arm processor, equipped with 5 drivers stepper motors – 3 for xyz axis, 2 for the multi-tip (including dual pro extruder).
Navigation: Touchscreen lcd display panel with custom menu and graphics.
Software: Voxelizer software
Firmware: Smoothieware
Dimensions and weight: 530 x 555 x 480 mm, 20kg


Lisätietoja:
Valmistajan kotisivut

Suomenkielinen käyttöohje: täältä