Maksu- ja toimitusehdot

Teknavi.com Oy / City Plus -  Maksu- ja toimitusehdot


Nämä ehdot ovat voimassa 01.11.2015 alkaen, Päivitetty 03.05.2022

Tilaus-, tilausvahvistus.
Annamme verkkotilauksen saatuamme sähköisen viestin jossa lausumme tilauksen vahvistamisesta seuraavasti;

Kiitos tilauksestasi Teknavi.com Oy:lle / City Plus:lle.
Tämä on vahvistus, että olemme vastaanottaneet tilauksesi.
Ole hyvä ja huomioi, että tämä viesti ei ole kauppasopimuksen vahvistus.
Ilmoitamme sitovasta sopimuksen hyväksymisestä joko erillisellä tilausvahvistuksella sähköpostitse tai - jos tuote on heti varastossamme - toimittamalla tilauksen.
Alle 20.- euron toimituksiin lisäämme pientoimituslisän, koskee myös tarjouksiamme ja erikoistarjouksia. Alle 15,- euron tilauksia emme toimita lainkaan.

(Maailman laajuinen sirupula aiheuttaa viiveitä joihinkin toimituksiin)
Pyydämme huomioimaan toimitusten viiveestä tai peruutuksista, että viivästys (tai tavaran toimittamatta jättäminen) johdu myyjän vaikutuspiirissä olevasta seikasta, vrt. KSL 5 luvun 10 § 1 (ja 2) momentti:

Ostajalla on oikeus korvaukseen vahingosta, jonka hän kärsii myyjän viivästyksen vuoksi, jollei myyjä osoita, että viivästys johtuu hänen vaikutusmahdollisuuksiensa ulkopuolella olevasta esteestä, jota hänen ei kohtuudella voida edellyttää ottaneen huomioon kaupantekohetkellä ja jonka seurauksia hän ei myöskään kohtuudella olisi voinut välttää eikä voittaa.
Jos viivästys johtuu henkilöstä, jota myyjä on käyttänyt apunaan sopimuksen tai sen osan täyttämisessä, myyjä vapautuu vahingonkorvausvelvollisuudesta vain, mikäli myös mainittu henkilö olisi 1 momentin mukaan vapaa vastuusta. Sama on voimassa, jos viivästys johtuu myyjän tavarantoimittajasta tai muusta aiemmasta myyntiportaasta."

Verkkomaksu:
Asiakkaan on mahdollista maksaa verkkokauppaostoksensa suoraan verkkopankissa. Tämä tekee ostoksien maksamisesta vaivatonta sekä nopeaa. Verkkomaksu mahdollisuudet ovat: OP, Nordea, DanskeBank, Tapiola, Handelsbanken, Ålandsbanken, Aktia, VISA/Mastercard/ Visa-Electron, Luottokunta sekä S-pankki. Verkkopankissa maksat omilla verkkotunnuksillasi, jolloin toiminta on suojattu ja saamme tilauksesi nopeasti liikkeelle. Tili-/ kortinomistajan tietoja ei tallenneta Teknavi.com / City Plus:n tietokantaan. Teknavi.com / City Plus ei vastaa maksupalveluiden toiminnasta, joista huolehtii puolestamme Paytrail Oyj.


Tilisiirto:
"Yksityinen kuluttaja joka ei käytä tarjoamiamme muita rahoituspalveluja ja hänellä ei ole tiliä yrityksessämme" Voit maksaa myös perinteisellä tilisiirrolla, jos sinulla ei ole verkkotunnuksia. Valitessasi maksutavaksi tilisiirron, saat sähköpostiisi tarvittavat maksutiedot tilausvahvistuksen yhteydessä. Tavarat lähetetään, kun maksu on kirjautunut tilillemme. Voit nopeuttaa tilauksen käsittelyä lähettämällä kuitin maksusta sähköpostiimme( 
info@cityplus.fi ).

Laskutus: ( Kaikki yritys- ja yhteisöasiakkaat, sekä asiakasrekisterimme tiliasiakkaat - Ei yksityhenkilöt - poikkeuksista sovitaan erikseen)
Yritys- ja yhteisöasiakkaiden voivat valita maksutavaksi maksu laskua vastaan. Laskutusasiakkailta peritään normaalien toimitusehtojen mukaiset toimituskulut/rahtikulut laskulla. Laskujen normaali maksuehto on 14pv. netto, muista maksuehdoista voidaan sopia. Tarkistamme laskutusasiakkaiden luottotiedot ja pidämme oikeuden asettaa asiakaskohtaiset luottorajat.

Osamaksu/Leasing: (Yritys- ja yhteisöasiakkaat)
Pyynnöstä tarjoamme Grenke tai DanskeBankin osamaksu/leasingrahoitusta. Rahoitustarjouksemme sisältää kaikki luoton maksutiedot. KK maksun suuruuden ja maksuaikataulun ym. Tämä maksutapa sopii erityisesti leasing ja palvelusopimuslaitteiden kk. sopimusmaksumenettelyyn.

Collector Lasku- ja osamaksupalvelu. Collector-maksutapavalinta (Yksityiset henkilöt ja yritykset). Collector lähettää laskut asiakkaille aina parin päivän sisään asiakkaan tilauksesta, riippumatta siitä onko tilattuja tuotteita heti toimittaa. Laskun eräpäivä on kyseisen laskutuskuukauden viimeinen päivä.
  • Maksuaikaa saa automaattisesti, kun tilaa laskulla (osamaksu kuuluu samaan palveluun).
  • Maksuaikaa max. 36 kuukautta, pienet (minimi 5.- euroa kk) kertaerät mahdollisia, mikä alentaa ostokynnystä. (halvempi kuin Ruotsalainen Klarna)
  • Luottoraja 5 000 €.
  • Collector on kuluttajalle edullinen: laskutusmaksu vain 2,95 €.
  • Kuukausikorko 1,6 %, nimellinen vuosikorko 19,2 % (todellinen vuosikorko riippuu valitusta takaisinmaksuajasta).
Joustoraha (Suomalainen rahoituspalvelu, edullisempi kuin Ruotsalainen Klarna) Edellä mainittujen vaihtoehtojen lisäksi yksityisille henkilöille on valittavissa Joustorahaa joita voi hakea kuka tahansa raha-asiansa hyvin hoitanut 20-70 vuotias Suomen kansalainen. Ks. Jousto kotisivut.
- Valitse verkkokaupassa kassalla maksutavaksi Joustoraha Osamaksu
- Valitse, haluatko maksaa ostoksesi kuukausierissä.
- Kun valitset maksutavaksi kuukausierät, niin valitse itsellesi sopiva maksuaika ja kuukausittainen maksuerä.
- Tunnistaudu pankkitunnuksillasi.
- Täydennä asiakastietosi.
- Tutustu ja hyväksy Joustorahan ehdot. Jousot laskutuspalkkio on 4,90 €/lasku ja kuukausittainen nimelliskorko 2,42 %.

Alennuspisteet: Osta edullisesti nyt ja vielä edullisemmin ensi kerralla! Tutustu alennuspistejärjestelmäämme. Alennuspisteitä saat kun rekisteröidyt meidän asiakkaaksi ja teet kaikki tilauksesi samalla asiakastunnuksella, näin alennuspisteet kertyvät tilillesi. Alennuspisteitä saa asiakkaamme jokaisesta ostoksesta, pisteet voi käyttää seuraavien tilauksen yhdeydessä, tai halutessasi pistekertymää voi säästää isompaa hankintaa varten. Alennuspisteitä voi käyttää tämän ”linkin” takaa löytyvissä tuoteryhmissä: Alennusryhmiä lisätään ja poistetaan tarpeen mukaan. Alennuspisteiden määrä määräytyy tilauksen suuruuden perusteella seuraavasti: Asiakkaaksi kannattaa rekisteröityä, eli esimerkiksi 100€ ostoksella saatte 100 alennuspistettä 1,00€ alennuksen seuraavasta tilauksesta (kanta-asiakas tuoteryhmästä). Asiakkaaksi kannattaa rekisteröityä myös ostohistorian ylläpidon johdosta! Rekisteröityneenä asiakkaana voit seurata tilauksia, selata ostohistoriaa sekä saat ensimmäisten joukossa tietää erikoiskampanjoista. Jos jokin asia mietityttää, ole yhteydessä meihin niin selvitämme asian.

Toimitustapa/toimituskulut:
- Matkahuollon Bussipaketti; Nouda tilauksesi valitsemastasi Matkahuollon tai Matkahuolto-asiamiehen toimipaikasta, alkaen hinta 5,49€
- Matkahuollon Jakopaketti; Matkahuolto toimittaa lähetyksen haluamaasi osoitteeseen ja sopii puhelimitse toimitusajankohdan, alkaen hinta 9,00€
- Matkahuollon noutopaketti; Nouda tilauksesi valitsemastasi K-Marketista tai muusta Matkahuollon toimipisteestä, alkaen hinta 5,49€
- Postin Jakopaketti; Postin kotiin-, tai toimipaikkaan kuljetus - alkaen hinta 9,00€
- Postin Lähellepaketti; Nouto postin pakettiautomaatista (myös lähipalvelupisteestä) alkaen hinta 5,00€
- Nouto; Puusepänkatu 5, Hämeenlinna - 0,00€
- Painavat lähetykset veloitetaan järjestelmässämme kg perusteella. Lava ja  teholavat tuote-/ pakkauskohtaisten kustannusten perusteella.

- Pientoimituslisä. Pienpakkaus- ja toimituslisä lisätään alle 20,00 € tilauksiin 4,96€. (Huomaa, että suuri osa pientuotteista (mm. Optiset CD/DVD- levyt ja kotelot, taskut ym.) myydään hinnoillamme mm. lavoittain tai minimissään pakkauksittain, muutaman tuotteen tilaus/toimitus ei peitä pakkaus ja keräily kulujamme).

- Lisärahti. Lisärahti lisätään painavien tai pitkien tuotteiden toimituskuluihin tuotteen koon mukaan kattamaan tuotteiden suuremmat toimituskulut. Erikoispitkien tuotteiden kuten valkokankaiden lisärahti on 18,- € sis. Alv/toimitus/tuote. Suurempia lisärahdillisia tuotteita ei voida lähettää Postin pakettiautomaatteihin.

Toimituksesta:
Postin, Matkahuollon ym. rahtitoimitukset ovat perilletoimituksia, eli tuotteet toimitetaan ovelta-ovelle. Muita toimitustapoja ovat nouto postin tai matkahuollon toimipisteestä sekä Smart post ja nouto toimipisteestämme. Mikäli et ole paikalla tavaroita tuotaessa, jättää Posti ja Matkahuolto paketistasi ilmoituksen, ja tilauksesi on noudettavissa lähimmästä toimipisteestä. Teknavi.com / City Plus ei vastaa toimitusajasta sen jälkeen kun tuote on annettu kuljetusyhtiön kuljetettavaksi. 
Emme toimita tuotteitamme jälkivaatimuksella. Toimituskulut veloitetaan laskutusasiakkailta todellisten kustannusten perusteella, ennakkomaksetuista verkkotilauksista veloitetaan verkkokaupassa mainitun/tarjotun toimituskulun perusteella.  

Toimitusaika:
Tavoite on toimittaa tilatut tuotteet kuljetettavaksi samana päivänä kun tilaus on saapunut. Erityisesti tulostimien värit saavat erityiskohtelun ja toimitetaan heti. (Edellyttää tilauksen kirjautumista järjestelmäämme päivittäin ennen klo 13:00)
Sivuilla on maininta varastomyymälässämme varastoiduista tuotteista, jotka toimitetaan heti/ tilauksen käsittelyn jälkeen. Muut tuotteet toimitetaan tukkurista riippuen 1-14pv toimitusajalla. Mikäli toimitus viivästyy tästä, annamme eri ilmoituksen toimituspäivästä. (Covin19 on vaikuttanut merkittävästi joidenkin tuotteiden saatavuuteen, mikä poikkeuksellisesti vaikuttaa tuotteiden saatavuuteen ja toimitusaikojen pituuteen).
Express; Toimitus sisältää henkilökohtaisen palvelun josta pidetään yhteyttä tilaajaan. Toimitustavasta ja toimituksen menettelystä sovitaan tilaajan kanssa heti kun tilaus on saatu rekisteröityä järjestelmäämme ja olemme voineet varmistaa tuotteiden sijainnin ja eri kuljetustapojen sopivuuden. Toimitus suoritetaan asiakkaan/ tilaajan kanssa sovitulla menettelyllä. Normaalit kuljetustavat eivät aiheuta lisäkustannuksia itse rahtikustannukseen, erilliset kuriiripalvelut ja niistä seuraavat kustannukset veloitetaan erikseen asiakkaan/tilaajan kanssa sovitulla tavalla.

Peruuttamisoikeus, -Palautusoikeus:
Kuluttajansuojalaki on muuttunut 13.6.2014 alkaen. Muutoksia on erityisesti koti- ja etämyynti-säännöksiin.

Kuluttajan on aina erikseen ilmoitettava kaupan peruuttamisesta 14 pv sisällä tavaran toimituksesta. Kuluttajan tulee tehdä se kirjallisesti sähköpostilla joka on lähetettävä myyjälle 14pv sisällä suoritetusta toimituksesta. Kuluttajan on palautettava vastaanottamansa tavara viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. 

Kun kuluttaja on etämyynnissä vastaanottanut tavaran, hänellä on nykyiseen tapaan huolenpitovelvollisuus tavarasta peruuttamisaikana (14pv) niin kauan, kunnes hän on päättänyt pitää sen. Lain tarkoituksena on antaa kuluttajalle oikeus tutustua tuotteeseen niin kuin se on mahdollista myymälässä. Sinetöidyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta kun tuotepakkaus on avattu, näihin tuotteisiin kuuluvat mm. kovalevyt, tulostimien värit, ym. kun tuotteen pakkaus on avattu. Huom: tavaran takuuaika alkaa laskun/ maksukuitin päivämäärästä.

Jos kuluttaja kuitenkin ottaa tavaran normaaliin käyttöön huolenpitovelvollisuutensa vastaisesti, hän ei nykyisestä poiketen enää menetä peruuttamisoikeuttaan, mutta on sen sijaan velvollinen korvaamaan tavaran arvon alentumisen myyjälle. Palautetun tavaraan arvoon vaikuttaa myös myyntipakkauksen mahdollinen vaurioituminen sekä alkuperäisestä pakkaustavasta poikeava jälleen pakkaaminen. Luonnollisesti elektroonisen laitteen käyttäminen useassa tapauksessa johtaa tuotteen arvon alentumiseen. 

Peruuttamisoikeus ei mm. koske:

  • sinetöitynä toimitettua ääni- tai kuvatallennetta tai tietokoneohjelmaa, jota ei voi sinetin avaamisen jälkeen palauttaa, esimerkiksi sinetöidyt cd/dvd-levyt.

Tavaran palauttaminen ja kustannukset

Jos kuluttaja peruuttaa sopimuksen, hänen on palautettava tavara viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä(KSL 6:17)

Kuluttajan vastuulla on tarvittaessa näyttää esimerkiksi palautuskuitilla, että tavara on palautettu määräajassa.

Kuluttajan vastuulla on maksaa palauttamisesta aiheutuvat välittömät kustannukset, jos elinkeinonharjoittaja ei ole sitoutunut vastaamaan niistä. (HE 157/2013) palautukset pääsääntöisesti voi lähettää postin välityksellä jaettavaksi myyjän toimipisteeseen. Teknavi.com Oy ilmoittaa, että ei sitoudu maksamaan palautettujen tuotteiden rahtia tapauksissa jotka eivät liity takuuseen, tuotevirheeseen tai väärän tuotteen toimittamiseen, joiden palauttamisesta on ilmoitettava ja sovittava toimittajan kanssa.

Jos tavara on sen käyttämisen- tai sinetöidyn tavaran avaamisen johdosta tullut myyntikelvottomaksi, kuluttajan on vastattava tavarasta sen koko arvolla.

Eräissä tapauksissa kuluttajalla ei ole peruuttamisoikeutta, ellei siitä ole erikseen sovittu, mm. sopimuksen koskiessa tavaraa, joka valmistetaan tai tilataan ainoastaan kuluttajan tarpeisiin tai jota muunnellaan kuluttajan vaatimusten mukaisesti.

Mikäli kuluttaja ei ole maksanut tavaran palautuksesta aiheutuneita kustannuksia on myyjällä  oikeus periä kuluttajalta tavaroiden palauttamisesta aiheutuvat välittömät kustannukset.  

Asiakas on velvollinen säilyttämään palautusasiakirjoista tarvittavat kopiot, mm. pakettilähetysseurantatunnuksen.

Pakkaaminen on suoritettava huolella ja on lähettäjän vastuulla, että tuote palauttuu moitteettomassa kunnossa. Myyjä ei ole vastuussa huolimattomasti ja sopimusehtojen vastaisesti pakattujen palautusten vahingoittumisesta. 

Myyjän on viimeistään 14 päivän kuluttua tavaran palautuksen saatuaan palautettava kuluttajalle kauppahinta (siten kun palautuksen perusteet ovat syntyneet).

Huomioithan että palautusoikeus koskee ainoastaan kuluttajia, yrityksillä/yhteisöillä ei ole palautusoikeutta, jos ei asiasta ole muuta sovittu.

Kauppahinta palautetaan rahana, toissijaisesti lahjakortilla, (yleisesti hyväksytty tapa) joka on voimassa yhtiössämme. Sopimuksesta palautus voidaan tilittää tilivaluuttana. Myyjällä on kuitenkin oikeus pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes hän on saanut tavaran takaisin.

Hinnat:
Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin kaikissa olosuhteissa ennen toimitusta. Tämä tarkoittaa myös, että ennen toimitusta tuotteeseen kohdistuneet hintamuutokset verkkokaupassa astuvat voimaan heti. Mikäli hinta ja toimitus on tilausvahvistuksella vahvistettu ei muutokset hinnassa koske kyseisestä tilausta, ellei asiasta erikseen ole tilaajan kanssa sovittu. Pidätämme oikeuden olla toimittamatta sellaisia tuotteita joiden valmistus on päättynyt tai muusta syystä tuoteen toimittamiseen löytyy painava este, siitäkin huolimatta, että tuote mahdollisesti esiintyy verkkokaupamme sivuilla. Tällaisissa tapauksissa palautamme tilauksesta tilillemme mahdollisesti tilitetyt varat. Mahdollisesti muuttuneen yksikköhinnan johdosta on asiakkaalla oikeus perua tilaus mm. vetoamalla muuttuneeseen hintaan. Lisätietoja maksuehdoista saat lähettämällä sähköpostia( 
info@cityplus.fi ).

Kaikki hinnat sisältävät ALV:n 24%. (hinnan yhteydessä ilmoitamme sisältääkö hinta Alv 24%)
Myyjä Teknavi.com Oy / City Plus (0879905-6). 

Teknavi.com Oy.n /City Plus:n asiakasrekisteri on luottamuksellinen. Tilaajan tietoja tai muita tilaukseen liittyviä tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.
Tuote lisätty vertailuun