Tervetuloa asiakkaaksi

Company info

City Plus Oy ( www.cityplus.fi )

 Hämeenlinna, pääkonttori, myynti ja varasto.
Puusepänkatu 5, 13110 Hämeenlinna, Finland
Tel:  +358-40-900 1111   myynti@cityplus.fi  
        +358-40-900 1009  info@cityplus.fi                          
Huolto:+358-440900312  support@cityplus.fi

Helsingin myymälä: Pohjoinen Rautatienkatu 33, /
Mechelininkatu 3a, 00100 Töölö, Helsinki Finland
Myyntikonttori, näyttely ja noutopiste.
Myymälöiden aukioloajat löydät täältä.
Puh, Helsinki: +358-40-900 1110 ja 0409003030

Org nr. / Y-tunnus: 0879905-6                 
EU-yhteisötunnus/VAT: FI08799056

IBAN: FI6680001871261302 Swift/BIC: DABAFIHH
Pankit/ Bank: Danskebank, sekä Aktia


City Plus logo


Tietotekniikkatavaratalo.fi takana on vuonna 1992 perustettu City Plus Oy/ https://cityplus.fi /(Marja & Yrjö Reinikainen).
Perheyhtiömme aloitti liiketoiminnan tuomalla maahan tallennuslaitteita ja erilaisia tallenneformaatteja videokasetteja sekä CDR/DVDR-levyjä. 100% Suomalaisena yrityksenä, kannamme vastuumme hyvistä Suomalaisista kauppatavoista.  Nykyisin yrityksemme maahantuo osan tuotevalikoimasta itse ja osan hankimme paikallisilta tukkureilta. Tarjoamme tuotteitamme kuluttajille, yrityksille sekä jälleenmyyjille. Pääosin myymme tuotteemme ja palvelumme B2B asiakkaille.

Tarjoamme palvelujamme A/V-toimituksissa ja asennuksissa-, tulostinympäristöratkaisuissa-, tietotekniikkaympäristössä-, sekä 3D tulostin ratkaisuissa varsin kilpailukykyisesti. Vahvuutemme ovat osin tuoteporfoliossamme, maahantuonnissamme sekä kohdennetussa teknisessä osaamisessa sekä yli 25v kokemuksessa, edellä mainitsemissamme ympäristöissä. Olemme palveluhalukkaita ja ylläpidämme liiketoimissamme/ kaupankäynnissämme korkeata etiikkaa, kysy et pety. Meille tärkeää on - hyvä mieli - hyvä kauppa.
Huolehdimme myös myymiemme laitteiden teknisestä tuesta ja huollosta.
Tietotekniikkatavaratalo.fi

Tietotekniikkatavaratalosta löydät laajan valikoiman kesto-, ja kutustuselektroniikkaa, oheislaitteita ja tarvikkeita ym. Valikoimamme on varsin runsas lähes 300K tuotetta. Erityispiirteinä, vahvuuksina yrityksellämme on vahva optisten levyjen (CD/DVD/BD) tallennus-, momistuslaiteosaaminen, sekä DICOM/kuvantamiseen liittyvä optinen tallentaminen sairaaloissa jne. PS: Embedded DICOM – Lääketieteelliseen kuvantamiseenja tulostamiseen kuuluu vahvasti laadukkaat tulostimet jotka valmistettu huomioiden kuvantamisen erityispiirteet.
- Tilaustyönä (myös sarja valmiita tallennuspalvelimia) valmistamme paikallisia NAS/DAS tallennuspalvelimia mm. Linux käyttöjärjestelmällä jotka ei vaadi päivityksiä. Paikalliset tallennuspalvelimet ovat edullisia ja erityisen turvallisia sekä käyttäjäystävällisiä.
- Meille on kokemuksemme kautta kehittynyt serveri ympäristöjen tekniikasta osaamista ja henkilökunnastamme löytyy osaavaa henkilökuntaa vastaamaan kysymyksiin harware tuotteissa. Myös tärkeimmät sertifikaatit suurimmilta valmistajilta olemme suorittaneet.
- Olemme yli 10v tarjonneet USB-tikkuja yrityslogolla painettuna, laatumme on kiistaton ja referenssien määrä vaikuttava.

City+ verkkokauppojen teknistä alustaa kehitetään jatkuvasti, jotta käyttäjäkokemus olisi mahdollisimman nopea, luotettava ja mutkaton, olemme asiassa edenneet tyydyttävästi ja tavoittelemme kiitettävää lopputulosta, työ jatkuu.

Fokuksemme on tehdä oikeita asioita oikein ja jättää väärät asiat tekemättä. Etenemme hyvää kaupankäynnin etiikkaa ylläpitäen. Tämä on fokuksemme ja meille kunnia-asia.

Tulostintavaratalo.fi

Tulostintavaratalo on nimensä mukaisesti keskittynyt tulostimiin, skannereihin, tulostinväreihin, tulostus/painatusmateriaaleihin ja muihin tulostamista lähellä oleviin tuotteisiin. Tulostaminen ja tulostuspalvelin kuin myös etäpalvelut ovat osa päivttäistä palveluympäristöä, KS. palvelusopimus tulostimet. Olemme mm. Epson, OKI, HP, Brother, Zebra, Citicen, Datacard, Tsc, Star Micronics ym. jälleenmyyjä/partner. Olemme Epson Pro Photo Partner Helsingissä ja Hämeenlinnassa. Olemme mm. erikoistuneet valokuva- ja tarratulostimiin. City Plus Oy/Tulostintavaratalo on sertifioitu Epson ja Brother Label Expert yritys. Yrityksellämme on sertifikaatit kaikilta tunnetuimmilta tulostinvalmistajilta. Laadukas värihakukoneemme sekä asiallinen tulostusvärihinnoittelumme on osa hyvää eettistä fokustamme orriginaali tulostusvärien kauppiaana. Valokuva paperit, toimistopaperit, suurkokotulostuspaperit ja erikoispaperit ovat osa tuoteporfoliotamme jota ylläpidämme kohtuullisella/edullisella hinnoittelustrategialla.

Projektoritavaratalo.fi

Projektoritavaratalo keskittyy nimensä mukaisesti projektoreihin. Valikoimastamme löytyy lisäksi näyttöjä, infotauluja, valkokankaita (Suomen laajin valikoima) ja AV-tuotteita. Projektorien laaja valikoima ja erityispiirteet ovat osa expertiisä joka vuosikymmenen aikana on meille kertynyt. Ylläpidämme myös asiakasystävällistä hinnoittelua ja tarjouksia tuotteistamme. Valkokankaiden valmistuttajana "tehtaaltamme" olemme erityisasemassa ammattitaidon ja hinnoittelumme mahdollistamana toimijana. Valikoimamme on laaja ja erikoistoivomusten/tilaustuotteiden valmistus tuttua.

3D-tavaratalo.fi

City Plus Oy/3D-tavaratalo on myynyt ja huoltanut 3D-tulostimia vuodesta 2008 lähtien. 3D-tavaratalo.fi verkkokauppa avauttiin v. 2015 toukokuussa. Verkkokaupasta löydät 3D-tulostimet, 3D-filamentit ja 3D-tarvikkeet.
Olemme toimineet 3D-tulostinten maahantuojana yli kahdeksan vuoden ajan, mikä tekee meistä yhden Suomen kokeneimmista 3D-tulostimien asiantuntijoista.

  

Ota yhteyttä!
Onko sinulla kysyttävää? Etkö löydä haluamaasi tuotetta? Haluatko antaa palautetta verkkokaupasta?
Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla info@cityplus.fi tai alla mainitsemiimme henkilöihin/email osoitteisiin sekä puhelimitse 040 900 1111

Tervetuloa hyville kaupoille,


-----------------------------------------------------------------

Yhteystietomme:

Hämeenlinna: Puusepänkatu 5, 13110 Hämeenlinna Tel. 040 900 1111 ja 040 900 1009

Helsinki: Pohjoinen Rautatienkatu 33,/Mechelininkatu 3a, 00100 Helsinki Tel. 040 900 1110 ja 040 0900 3030 

Sähköposti: info@cityplus.fi

Asiantuntijamme ja myynti 3D-tulostimet ja tietotekniikka email: info@cityplus.fi puh. 044-0900312

Asiantuntijamme ja myynti 3D-tulostamis ja kuvantamispalvelut email: info@cityplus.fi

Asiantuntijamme ja myynti Projektorit-, valkokankaat-, AV-tuotteet email: myynti@cityplus.fi puh 040 9003030

Myynti HML kikka@cityplus.fi puh 040 9001111

Myynti HKI email: myynti@cityplus.fi puh 040 9001110 ja 040 9003300

Kuljetukset-, toimitukset puh 040 9001009 /Kikka, Aleksandr email: aleksandr@cityplus.fi

Tuotetuki ja huollot 040 9001111 email: support@cityplus.fi

Toimisto ja talous puh 040 9001009 email: office@cityplus.fi

Tuotepäälikkö Yrjö Reinikainen email: product@cityplus.fi puh 040 9001113

Verkkolaskutiedot osoitteesta: email: office@cityplus.fi

Hämeenlinnan myyntikonttorissa palvelemme seuraavilla kielillä: Suomi, Ruotsi, Englanti, Venäjä, Espanja.
Myyntikonttorin tiloissa voimme esitellä merkittävän osan tuotevalikoimastamme, kuten tulostimia-, 3D-tulostimia-, suurkokotulostimia-, projektoreita-, näyttökankaita, näyttöjä jne. kuin myös optisia monistuslaitteita (CD-/DVD-/BD-monistuslaitteita).

Ruotsi - Dexa.se - www.dexa.se
on Ruotsinkielinen verkkokauppamme joka myy pääasiassa samoja tuotteita kuin tietotekniikkatavaratalon valikoimassa. Ruotsinkielisen asiakastuen ja verkkokaupan avulla voit käydä kauppaa vaihtoehtoisella kielellä.

City Plus - Shortly In english:
City Plus Oy was established in 1992. The Company`s founder Yrjo Reinikainen is still working in the company management. The company is focused on e-commerce, which is supported by two physical stores. The company`s product range includes more then 100.000 products and the selection continues to grow. The vision of our company is to be part of your Computer hardware, Projector, AV-product, 3D-, and Printing solutions, including electric vehicles . Our product range contains everything needed for small or large scale optical data storage including devices and consumables. Our product portfolio is supported by a good selection of electric balance vehicles. The electric vehicles will be playing an important role in our product range. We have a large stock in Hämeenlinna and a sales office and Shop in Helsinki. We aim to provide fast and efficient services to our customers. In addition to Finnish, we serve our customers in the following languages; English, Spanish, Swedish, and Russian.


Hyväksy Käytämme sivustoillamme evästeitä parhaan käyttö- ja ostoskokemuksen saavuttamiseksi. Asioimalla sivuillamme hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja