JOINTS Wipes 10x10kpl Puhdistusliina desinfiointiin ja intiimiin
JOINTS Wipes - Puhdistusliina desinfiointiin 80kpl
JOINTS Wipes - Puhdistusliina desinfiointiin 80kpl
JOINTS Wipes - Puhdistusliina desinfiointiin 80kpl
JOINTS Wipes - Puhdistusliina desinfiointiin 80kpl
JOINTS Wipes - Puhdistusliina desinfiointiin 80kpl
JOINTS Wipes - Puhdistusliina desinfiointiin 80kpl

JOINTS Wipes 10x10kpl Puhdistusliina desinfiointiin ja intiimiin tarpeeseen

Soudal Oy
WIPE10-Pack

Heti saatavilla.
Wipes, Tappaa pinnoilta 99,99% bakteereista. Pakkauskoko: 10x10 liinan taskupakkaus, Suurikokoiset ja monikäyttöiset erittäin käyttökelpoinen puhdistusliinat käsien, työkalujen, kahvojen, näppäimistöjen ja pintojen puhdistukseen.

TOIMITUSAIKA: 1-3 arkipäivää
Verkkokauppa +10 kpl
Hämeenlinna +10 kpl
Toimituskulut 0 € Hämeenlinnan toimipisteeseen.
14,50 €
Sisältää alv:n

 

JOINTS WIPES Suurikokoiset ja monikäyttöisen desinfioiva puhdistusliina käsien, ihon, työkalujen, kahvojen, näppäimistöjen ja pintojen puhdistukseen. Erittäin helppo ja mukava käyttää, suojaa tehokkaasti käyttöympäristöäsi. Huolehdi Covid19 viruksen puhdistamisesta eilaisilta pinnoilta.

Huolehdi käsihygieniasta, nyt erityisen tärkeää, Wipes on helppo käyttää, halpa - ja antaa 100% turvan. Tuote hinta on ystävällinen kannamme vastuumme ja suosittelemme voimakkaasti käyttämään liinaa käsi ja kosketuspintojen puhdistamiseen. Meillä on tuotteesta/asiassa vain hyvää sanottavaa.


Puhdistusliina on kehitetty erityisesti tehokkaaseen ja ammattimaiseen hygienia puhdistukseen. Puhdistusliina on hyvin monikäyttöinen ja poistaa teknisesti myös nopeasti kuivumattoman PU-vaahdon, tiivistys- ja liima-aineet, maalit, musteen, rasvat, öljyt, teippien liimajäämät sekä monet muut liat iholta, työkaluista ja monilta pinnoilta.
Soveltuu hygieniakäyttöön: Kotitalouksissa, kaupoissa, työmaalla, autossa, huoltamoilla, veneessä, korjaus ja huoltotöissä ja kosketuspintojen kliiniseen puhdistamiseen jne.

Hygieniakäyttö: Tuote on antibakteerinen ja EN13697 hygieniatestattu: Tappaa pinnoilta 99,99% bakteereista. Laboratoriotestattu vaikutus.

Koostumus: Nukkaamaton liina sitoo lian – ei siirrä likaa – ei sotke. Tuote on alkoholiton, liuotinvapaa sekä hellä käsille. Tuoksuna raikas omenan tuoksu. Biohajoava ympäristöystävällinen liinamateriaali. Kätevä annostelijapakkaus on helppo kuljettaa mukana ja uudelleentäyttää.

Muutama vihje: Liina pysyy kosteana jopa 10min kun sen pitää käytön yhteydessä supussa suljettuna kämmenen sisällä. Eri pintojen käsittelyn jälkeen levitä liina lattialle ja puhdista kengän pohjat, varsinkin jos tulet tilaan julkisista tiloista tai kaupasta. Käytön jälkeen älä laita liinaa viemärijärjestelmään vaan sijoita se muiden sekajätteiden joukkoon jossa liina toimii vielä desinfioivana materiaalina.

Katso myös Certifoitu medical hengityssuoja.Tekniset tiedot ja liitetiedostot (PDF)

_____________________________________________________________

Seuraava viesti on on henkilökohtainen viesti jonka sain Kiinalaiselta yritysjohtajalta, haluan välittää sen myös  asiakkaillemme, kukin omakohtaisesti tulkitsee viestini merkityksen - Terveisin Yrjö Reinikainen,

Pidän työtehtäväni johdosta yhteyttä ympäri maailmaa ja minulla on läheisiä ystäviä jotka kirjoittavat minulle viestejä varsinkin Aasiasta ja Yhdysvalloita. Luotettavalta tasolta sain viestin joka antaa vihjeitä tavasta toimia:
"Taiwan experts provide a simple self-check that we can do every morning:
Take a deep breath and hold your breath for more than 10 seconds. If you complete it successfully without coughing, without discomfort, stuffiness or tightness, etc.,it proves there is no fibrosis in the lungs, basically indicating no infection.
In critical times, please self-check every morning in an environment with clean air.
SERIOUS EXCELLENT ADVICE by Japanese Doctors treating COVID-19 cases:
Everyone should ensure your mouth & throat is moist, never DRY. Take a few sips of water every 15 mins at least. WHY?
Even if the virus gets into your mouth...drinking water or other liquids will WASH them down through your esophagus into the stomach. Once there in tummy...your stomach ACID will kill all the virus. If you don't drink enough water more regularly....the virus can enter your windpipes and into the LUNGS. That's very dangerous"
Konekielinen käännös edellisestä.
Taiwanin asiantuntijat tarjoavat yksinkertaisen itsetarkastuksen, jonka voimme tehdä joka aamu:
Hengitä syvään ja pidä hengitystäsi yli 10 sekuntia. Jos suoritat sen onnistuneesti ilman yskää, vaivattomasti, tukkoisuutta tai tiiviyttä jne., Se osoittaa, että keuhkoissa ei ole fibroosia, mikä tarkoittaa pohjimmiltaan, ettei infektiota ole.
Kriittisinä aikoina tarkista itse joka aamu ympäristössä, jossa on puhdasta ilmaa.
COVID-19-tapauksia hoitavien japanilaisten lääkäreiden vakavat erinomaiset neuvot:
Kaikkien tulee varmistaa, että suu ja kurkku ovat kosteat, ei koskaan kuivaa. Ota muutama sipaus vettä vähintään 15 minuutin välein. MIKSI?

Vaikka virus päästäisi suuhusi ... juomavesi tai muut nesteet peset ne ruokatorven kautta mahaan. Kun siellä on vatsa ... mahalaukun happo/happo tappaa kaikki virukset. Jos et juo tarpeeksi vettä säännöllisemmin .... virus voi päästä keuhkoputkiisi ja keuhkoihin. Se on erittäin vaarallista

Uusi
No reviews
Tekniset tiedot ja kuvat tarjoaa kolmas osapuoli. Emme vastaa virheellisistä tiedoista.

8 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Hae tulostimen muste- ja värikasetteja
Tuote lisätty vertailuun