JOINTS Wipes 200x10pak Puhdistusliina desinfiointiin ja intiimiin
JOINTS Wipes - Puhdistusliina desinfiointiin 80kpl
JOINTS Wipes - Puhdistusliina desinfiointiin 80kpl
JOINTS Wipes - 20x10kpl Puhdistusliina desinfiointiin
JOINTS Wipes - Puhdistusliina desinfiointiin 80kpl
JOINTS Wipes - Puhdistusliina desinfiointiin 80kpl
JOINTS Wipes - 20x10kpl Puhdistusliina desinfiointiin

JOINTS Wipes 200x10pak Puhdistusliina desinfiointiin ja intiimiin tarpeeseen

Soudal Oy
WIPE200x10-Pack
Wipes, Tappaa pinnoilta 99,99% bakteereista. Tukkupakkaus: 200x10kpl liinan taskupakkaus, Suurikokoiset ja monikäyttöiset erittäin käyttökelpoinen puhdistusliinat käsien, työkalujen, kahvojen, näppäimistöjen ja pintojen puhdistukseen. Toim. Heti
TOIMITUSAIKA: 1-3 arkipäivää
Verkkokauppa +10 kpl
Hämeenlinna
Toimituskulut 0 € Hämeenlinnan toimipisteeseen.
250,00 €
Sisältää alv:n

 

JOINTS WIPES Suurikokoiset ja monikäyttöisen desinfioiva puhdistusliina käsien, ihon, työkalujen, kahvojen, näppäimistöjen ja pintojen puhdistukseen. Erittäin helppo ja mukava käyttää, suojaa tehokkaasti käyttöympäristöäsi. Huolehdi Covid19 viruksen puhdistamisesta eilaisilta pinnoilta.

Huolehdi käsihygieniasta, nyt erityisen tärkeää, Wipes on helppo käyttää, halpa - ja antaa 100% turvan. Tuote hinta on ystävällinen kannamme vastuumme ja suosittelemme voimakkaasti käyttämään liinaa käsi ja kosketuspintojen puhdistamiseen. Meillä on tuotteesta/asiassa vain hyvää sanottavaa.


Puhdistusliina on kehitetty erityisesti tehokkaaseen ja ammattimaiseen hygienia puhdistukseen. Puhdistusliina on hyvin monikäyttöinen ja poistaa teknisesti myös nopeasti kuivumattoman PU-vaahdon, tiivistys- ja liima-aineet, maalit, musteen, rasvat, öljyt, teippien liimajäämät sekä monet muut liat iholta, työkaluista ja monilta pinnoilta.
Soveltuu hygieniakäyttöön: Kotitalouksissa, kaupoissa, työmaalla, autossa, huoltamoilla, veneessä, korjaus ja huoltotöissä ja kosketuspintojen kliiniseen puhdistamiseen jne.

Hygieniakäyttö: Tuote on antibakteerinen ja EN13697 hygieniatestattu: Tappaa pinnoilta 99,99% bakteereista. Laboratoriotestattu vaikutus.

Koostumus: Nukkaamaton liina sitoo lian – ei siirrä likaa – ei sotke. Tuote on alkoholiton, liuotinvapaa sekä hellä käsille. Tuoksuna raikas omenan tuoksu. Biohajoava ympäristöystävällinen liinamateriaali. Kätevä annostelijapakkaus on helppo kuljettaa mukana ja uudelleentäyttää.

Muutama vihje: Liina pysyy kosteana jopa 10min kun sen pitää käytön yhteydessä supussa suljettuna kämmenen sisällä. Eri pintojen käsittelyn jälkeen levitä liina lattialle ja puhdista kengän pohjat, varsinkin jos tulet tilaan julkisista tiloista tai kaupasta. Käytön jälkeen älä laita liinaa viemärijärjestelmään vaan sijoita se muiden sekajätteiden joukkoon jossa liina toimii vielä desinfioivana materiaalina.

Katso myös Certifoitu medical hengityssuoja.Tekniset tiedot ja liitetiedostot (PDF)

Uusi
No reviews
Tekniset tiedot ja kuvat tarjoaa kolmas osapuoli. Emme vastaa virheellisistä tiedoista.

8 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Hae tulostimen muste- ja värikasetteja
Tuote lisätty vertailuun